Basalte. Houdt het dagelijks leven simpel, intuïtief en elegant, zowel in vorm als in gebruikservaring.

Basalte is een domotica-merk puur sang. Een slimme, moderne woning van tegenwoordig is niet af zonder het indrukwekkende schakelmateriaal van Basalte. De minimalistische producten worden ontworpen met een harmonieuze, natuurlijke en hedendaagse look die naadloos integreert in topinterieurs. Het ontwikkelproces wordt handmatig met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd, waardoor de fijnste details secuur toegepast kunnen worden. Een unieke combinatie tussen design en technologie die enkel het bedienen van de schakelaar een ervaring op zich maakt.

In onze showroom treft u een breed assortiment Basalte schakelmateriaal aan.

Bekijk Basalte in onze showroom

Basalte Deseo
Basalte Socket
Basalte Sentido
Basalte Fibonacci
Basalte Chopin
Basalte Ellie

Onze exclusieve showroom

Bent u bezig met het (ver)bouwen van uw woning? Bezig met de realisatie van uw kantoor? Of bent u simpelweg op zoek naar het perfecte armatuur voor een specifieke ruimte?

Wat ú zoekt, vindt u bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur
Donderdagavond geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16:00 uur

Welkom met of zonder afspraak

Een rondje door onze showroom brengt u vast en zeker op ideeën. U ziet realistische interieurs waarin design en comfort samenkomen. Loop eens binnen en kijk rond. Komt u ’t liefst buiten kantooruren langs? Hartelijk welkom. Bel meteen voor een afspraak óf vul uw nummer hieronder in en laat u terugbellen.

Wegens voorzorgsmaatregelen is een bezoek alleen mogelijk op afspraak.

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Lithoss Logo Kreon Logo Occhio Logo Jacco Maris Logo Brokis