Basalte: design voor de intelligente woning

Basalte combineert uitmuntend design met slimme technologie zodat u zich thuis volledig op uw gemak voelt. En die combinatie werkt alleen als de domotica naadloos opgaat in uw interieur en levensstijl.

Gelukkig heeft het in designland België gevestigde Basalte de kennis op het gebied van design en technologie om dit stijlvol én praktisch te integreren in uw alledaagse leven. Daarvoor werken ze nauw samen met architecten en interieurdesigners. Iets wat ze ondertussen al 35 internationale designprijzen heeft opgeleverd.

De naam Basalte is afgeleid van het vulkaangesteente basalt. Hierin schuilt ook hun missie om sterke producten te maken die uitblinken in duurzaamheid maar tegelijk trouw blijven aan de essentie, aan de basis. De Basalte schakelaars en aanverwant schakelmateriaal zijn de meest stijlvolle schakelaars op de markt en zijn te bedienen door middel van touch-control. Dit maakt het bezit van een Basalte-installatie een ware beleving.

Zelf Basalte ervaren in onze exclusieve domoticashowroom?

Plan een persoonlijke rondleiding in

Maak kennis met Basalte schakelmateriaal

Basalte ontwikkelt exclusieve oplossingen voor uw smart-home, zoals slimme displays, verschillende soorten lichtschakelaars, stopcontacten en dimmers.

Wij krijgen steevast veel vragen over de Basalte Deseo, Basalte Fibonacci, Basalte Sentido collecties. Dat is niet gek gezien hun prachtige designs en slimme toepassingen. Vraag ook gerust naar de andere Basalte collecties.

Basalte Sentido in het kort

De Basalte Sentido collectie draait om een multifunctionele designschakelaar die uw verlichting, zonwering en tal van andere toepassingen kan bedienen met de lichtste aanraking. Deze Basalte schakelaar is te krijgen in verschillende van kwaliteitsafwerkingen. Zo kunnen ze opgaan in de architectuur of juist opvallen als krachtig statement.

Basalte Sentido Quad

Basalte Fibonacci in het kort

De Basalte Fibonacci collectie is gebaseerd op de bekende gulden snede van Fibonacci. Deze Basalte schakelaar geeft uw huis natuurlijke schoonheid tot in waanzinnig mooi detail. Het avant-gardistische design maakt dat het past in de meest exclusieve interieurs.

Basalte Fibonacci

Basalte Deseo in het kort

De Basalte Deseo collectie draait om een prachtig vormgegeven designthermostaat en room controller die net zoals de Sentido in tal van kwaliteitsafwerkingen te krijgen is. U beheerst eenvoudig de temperatuur van uw woning, maar ook de verlichting of muziekinstallatie zijn te bedienen via de Basalte Deseo. Bovendien werkt de Deseo met KNX & Creston-domoticasystemen.

Basalte Deseo

Basalte in onze exclusieve showroom

Of u nu Basalte lichtschakelaars, display of een gehele integratie in uw domotica installatie zoekt, wij laten u het graag ervaren in de Delektro showroom.

Onze designershowroom is de enige in z’n soort in Nederland. Het is een prachtige, inspirerende en centraal gelegen locatie langs de A12 bij Ede.

Hier hebben we tal van verlichtings- & domoticaconcepten zorgvuldig uitgedacht in samenwerking met de meest luxe en exclusieve merken in licht & domotica. Dat geeft u de optie om naast Basalte ook andere merken te beleven.

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Maak een afspraak en kom langs

Tijdens een persoonlijke rondleiding laten wij u graag ervaren wat bij u past. Dat kan tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Met of zonder afspraak.

Liever een afspraak in de avonduren of in het weekend? Geen probleem. Neem contact op en plan uw afspraak in. Zo kunt u op uw gemak en in de meest optimale ambiance de juiste beslissing maken.

Wij raden aan om een afspraak te maken zodat wij alvast uw komst kunnen voorbereiden.

Openingstijden showroom:

Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.
Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Wilt u zeker zijn van persoonlijke begeleiding? Bel ons op 0318 – 543 278.

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Lithoss Logo Kreon Logo Occhio Logo Jacco Maris Logo Brokis