Basalte. Elegant schakelmateriaal.

Basalte is een domotica-merk puur sang. Een slimme, moderne woning van tegenwoordig is niet af zonder het indrukwekkende schakelmateriaal van Basalte. De minimalistische producten worden ontworpen met een harmonieuze, natuurlijke en hedendaagse look die naadloos integreert in topinterieurs. Het ontwikkelproces wordt handmatig met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd, waardoor de fijnste details secuur toegepast kunnen worden. Een unieke combinatie tussen design en technologie die enkel het bedienen van de schakelaar een ervaring op zich maakt.

In onze showroom treft u een breed assortiment Basalte schakelmateriaal aan.

Bekijk Basalte in onze showroom

Domoticaoplossingen van Basalte

Basalte biedt verschillende oplossingen aan op het gebied van domotica. Van slimme displays die de centrale bediening van uw woning mogelijk maken tot stijlvolle tasters (schakelaars) die complete scenes bedienen op de daartoe gewenste plekken in uw woning of bedrijfspand.

Door een domotica-installatie te integreren in uw woning, bent u in staat om eenvoudig alle elektrisch aangedreven faciliteiten in uw woning te bedienen. Denk aan de bediening van: verlichting, verwarming, audio, zonwering, gordijnen, uw beveiligingsinstallatie en uw beregeningsinstallatie. Ze kunnen allemaal centraal aangestuurd worden. Stel daarbij verschillende voorgeprogrammeerde scènes – instellingen van lichtsterkte, temperatuur, gordijnniveau, etc. – in en u kunt alle gewenste atmosferen creëren in een handomdraai.

Het assortiment van Basalte omvat oplossingen voor:

  • Verlichting & zonwering;
  • Klimaatregeling: intelligente thermostaten;
  • Muziek: bediening, speakers en versterkers;
  • Veiligheid;
  • Bedieningsfuncties.

Hieronder ziet u verschillende oplossingen van Basalte. Domotica beleven werkt echter het beste. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je technisch vernuft en beeldschoon design zien samenkomen? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze sfeervolle showroom!

Basalte Deseo
Basalte Deseo
Basalte Socket
Basalte Socket
Basalte Sentido
Basalte Sentido
Basalte Fibonacci
Basalte Fibonacci
Basalte Chopin
Basalte Chopin
Basalte Ellie
Basalte Ellie

Basalte in onze exclusieve showroom

Bent u bezig met het (ver)bouwen van uw woning? Bezig met de realisatie van uw kantoor? Of bent u simpelweg op zoek naar specifiek schakelmateriaal van Basalte?

Wat ú zoekt, vindt u bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur
Donderdagavond geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16:00 uur

Maak een afspraak en kom langs

Een rondje door onze showroom brengt u vast en zeker op ideeën. U ziet realistische interieurs waarin design en comfort samenkomen. Loop eens binnen en kijk rond. Komt u ’t liefst buiten kantooruren langs? Hartelijk welkom. Bel meteen voor een afspraak óf laat uw e-mailadres achter.

Openingstijden showroom:

Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.
Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Wilt u zeker zijn van persoonlijke begeleiding? Bel ons op 0318 – 543 278.

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Lithoss Logo Kreon Logo Occhio Logo Jacco Maris Logo Brokis