De sfeervolle designverlichting van Brokis.

Het Tsjechische premium verlichtingsmerk Brokis staat voor de synthese van exquise design, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. Het bedrijf combineert handgeblazen glas met andere verfijnde materialen, zoals hout en handmatig geperst metaal, in gedurfde verlichtingscomposities die de grenzen van het hedendaagse design verleggen.

In onze showroom treft u een brede collectie verlichtingsarmaturen van Brokis aan.

Bekijk in onze showroom

Brokis IVY
Brokis AWA
Brokis Knot
Brokis Puro Sparkle
Brokis Shadow
Brokis Capsula
Brokis AWA
Brokis Balloon

Onze exclusieve showroom

Bent u bezig met het (ver)bouwen van uw woning? Bezig met de realisatie van uw kantoor? Of bent u simpelweg op zoek naar het perfecte armatuur voor een specifieke ruimte?

Wat ú zoekt, vindt u bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur
Donderdagavond geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16:00 uur

Dit is een sfeervolle showroom

Welkom met of zonder afspraak

Een rondje door onze showroom brengt u vast en zeker op ideeën. U ziet realistische interieurs waarin design en comfort samenkomen. Loop eens binnen en kijk rond. Komt u ’t liefst buiten kantooruren langs? Hartelijk welkom. Bel meteen voor een afspraak óf vul uw nummer hieronder in en laat u terugbellen.

Wegens voorzorgsmaatregelen is een bezoek alleen mogelijk op afspraak.

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Basalte Logo Lithoss Logo Kreon Logo Occhio Logo Jacco Maris