Het zou verbazend zijn als u installatietechniek interessant vindt. De meeste van onze opdrachtgevers lieten zich in eerste instantie niet imponeren door kabels en schakelaars. Maar mogen wij u meenemen in onze ideeën over functionele en fascinerende interieurs? Daarin komen vier technische disciplines samen.

Delektro realiseert een totaaloplossing

Hieronder ziet u de vier technische disciplines die samen onze totaaloplossing vormen. Zo’n totaaloplossing is handig voor u in de samenwerking. Geloof ons: het zorgt vooral voor een bétere installatie. Een integrale oplossing waarin alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn.

Maak keuzes met aandacht

U verwacht misschien geen wonderen van uw E-installatie. Maar vergis u niet. Het zijn de details die voor een grootse ervaring gaan zorgen. Zacht strijklicht langs de gevel. Karakteristieke armaturen. Subtiele touchpanels in het strakke stucwerk. Onzichtbare techniek. Een interieur dat zijn gasten begrijpt…

Disciplines

 • Domotica & audio

  Als we samen met u uw project bespreken, zullen we de vraag stellen. Hoeveel domotica wilt u hebben? Zullen we audio integreren in uw interieur? Welk comfortniveau past bij uw ambities? U mag van ons uitleg verwachten – en inspiratie. Want goede ideeën blijven altijd zichtbaar. Domotica is zoveel als huis- of gebouwautomatisering. Automatisering die ervoor zorgt dat u bijna niets meer handmatig hoeft in- en uit te schakelen. Installaties worden zó geprogrammeerd, dat ze op het juiste moment aan- en uitgaan.

  Een touchscreen en tasters

  In een pand met domotica ziet u enkele touchscreens aan de wand, waarop u alle instellingen kunt regelen. Daarnaast heeft elke ruimte minstens één taster: een strak, eenvoudig paneel waarmee u de verlichting (en/of andere installaties) kunt inschakelen en dimmen. Die tasters worden voorgeprogrammeerd. Afhankelijk van de manier van aanraking, gaat de verlichting volgens een gewenste instelling branden óf worden andere installaties ingeschakeld. Want dát is het mooie van domotica. Het is centrale automatisering van allerlei installaties.

  Ideaal: centrale aansturing

  Verlichting, verwarming, airconditioning, beveiliging, communicatie, audio, zonwering, gordijnen, beregeningsinstallatie: ze kunnen allemaal centraal aangestuurd worden. En natuurlijk zó, dat ze logische ‘scènes’ vormen. Samenhangende instellingen die precies passen bij een bepaald moment van de dag of de week. Als u bijvoorbeeld van huis bent, stelt u de meeste installaties anders in dan wanneer u net thuis komt.

  We helpen u

  Op het gebied van domotica is zóveel mogelijk, dat we het liever eenvoudiger voor u maken dan complexer. De afgelopen jaren hebben we voor vele zakelijke en particuliere opdrachtgevers de optimale domotica-installatie gerealiseerd. Bedacht, aangelegd, geprogrammeerd, geoptimaliseerd. Op basis van al die ervaringen zijn we graag uw gids naar een passende oplossing. Mogen we u inspireren in onze showroom?

  Audio

  Het luisteren naar muziek of radioprogramma’s kan bijdragen aan uw ontspanning. Als u een kwaliteitsbewuste luisteraar bent, stelt u de nodige eisen aan de geluidsinstallatie. Maar in welke ruimte wilt u precies muziek luisteren? Wij kunnen in elke ruimte speakers integreren. Van woonkamer tot badkamer, en van keuken tot hobbyruimte. Centraal bedienbaar, gekoppeld aan internet en uw favoriete streamingdiensten. Met de audio-oplossingen van hoogwaardige merken realiseren we een indrukwekkende luisterervaring. Dat laten we u in onze showroom graag horen…

 • Energie & elektrotechniek

  Oplaadpunten voor auto’s. Voldoende wandcontactdozen in elke ruimte. Een all-electric installatie. Zonnepanelen. Misschien een eigen middenspanningsverdeler. Delektro realiseert de complete elektrotechnische installatie voor uw woning of bedrijfspand. Met aandacht voor basiskeuzes én details. Zoals u het graag ziet. Kwaliteit. En stijl. Dat zijn voor ons kernwoorden als het gaat om uw installatie. Want het is waar: het grootste deel van uw elektrotechnische installatie verdwijnt achter de deuren van een technische ruimte, of achter strak stucwerk. Maar kwaliteit blijft altijd herkenbaar. Aan de technische robuustheid van uw installatie. De stijlvolle designs van contactdozen en schakelaars. De kaarsrecht gemonteerde leidingen in de meterkast. De onderhoudsvriendelijkheid van de installatie. Zelfs leken op technisch gebied – en die hebben we veel onder onze opdrachtgevers – herkennen en waarderen zo de Delektro-kwaliteit.

  De lat ligt hoog

  Als wij uw installatie realiseren, komen we met een voorstel voor de installatie. Gebaseerd op jarenlange ervaring, passend bij uw specifieke wensen. We leggen daarbij de lat hoog, en vragen ons voortdurend af: als het ónze installatie zou zijn, wat zouden wij dan doen? Met diezelfde houding betreden onze monteurs de (ver)bouwlocatie, verrichten hun werk, beschermen kwetsbare materialen of objecten en laten de locatie weer netjes achter.

  Met aandacht

  Met niets minder dan perfectionisme worden leidingen, armaturen en andere componenten gepositioneerd. Terwijl we ons ondertussen afvragen: is dit echt de beste oplossing? Kan het nog beter? Dat leidt tot verrassende suggesties van onze projectleiders en monteurs. Kleine ideeën die groot blijken te zijn. Inderdaad. Wat we doen, doen we met aandacht.

 • Binnen- & buitenverlichting

  Als er één deel van de elektrotechnische installatie is dat buitengewone aandacht verdient, is het de verlichting. Binnen en buiten. Onopvallend aangebracht, zodat u alleen gefascineerd wordt door het spel van licht en schaduw. Of gevangen in markante armaturen die ook op klaarlichte dag een eyecatcher zijn. Terwijl het grootste deel van de elektrotechnische installatie aan het zicht onttrokken wordt, springt verlichting in het oog. Brengt het ruimte en leefbaarheid. Sfeer en spanning. Licht kan op artistieke wijze met de architectuur van uw pand en het interieur spelen. Objecten uitlichten. Schaduw versterken. Lijnen accentueren. Materialen laten schitteren. Maar alleen als het lichtplan klopt en u de juiste armaturen kiest. En dan telt elk, echt élk detail.

  Lichtontwerp

  Bij Delektro hebben we – we geven het meteen toe – een zwak voor verlichting. Het maken van lichtplannen is een specialisme van ons. Een onderdeel van het project waar we helemaal in opgaan. Terwijl uw woning of bedrijfspand nog niet meer is dan een tekening, komen in ons hoofd de lijnen al tot leven. We zien voor ons welke spots van welke fabrikant precies díe subtiliteit hebben waar een ruimte om vraagt. We plaatsen in gedachten een specifieke kroonluchter in de ruimten, of positioneren een minimalistische lichtlijn tegen wand en plafond. In onze fantasie zien we uw woning geraffineerd uitgelicht tegen een donkere nachthemel; bijna nog mooier dan in het volle zonlicht. Geweldig.

  Berekend

  We stellen ons voor hoe licht en schaduw zich tot elkaar zullen verhouden. En inderdaad: met berekeningen toetsen we de lichtsterkte. Want licht is niet alléén mooi. Licht is ook functioneel – soms vooral functioneel.

  Samen met u

  Onze monteurs plaatsen met de grootste zorgvuldigheid en precisie de armaturen. We gaan voor het perfecte resultaat. En dat bereiken we alleen als alles klopt. Alles. Op de juiste momenten zullen we met u overleggen. Als het op de keuze voor armaturen aankomt, bijvoorbeeld. Of als we op ideeën komen hoe het nog beter kan. Als we verlichtingsscènes programmeren. Of als het tijd is voor uitleg. Dat noemen we binnen- en buitenverlichting realiseren met aandacht.

 • Beveiliging & toegangstechniek

  Veiligheid is een gevoel, dat is waar. Maar als u in onze showroom komt, zullen we u laten zien dat het óók een techniek is. Geavanceerde techniek, onopvallend geïntegreerd in uw woning of bedrijfspand. Of beter: in uw dagelijks leven. Want risico’s zijn er om te beheersen. Met aandacht. Misschien is dát wel de kunst van beveiliging en toegangstechniek. Maximale controle creëren – maar dan onopvallend. Veiligheid moet u niet bewust ervaren. Het moet horen bij uw dagelijkse woon- en werkcomfort. Bij Delektro houden we alleen om die reden al van state-of-the-art oplossingen. Oplossingen voor onder meer inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties en toegangscontrole. Oplossingen met slimme camera’s, scanners en sensoren die hun data via internet ontsluiten. En die u alleen alarmeren als er echt iets aan de hand is.

  Slimme integratie

  Beveiliging en toegangstechniek integreren we graag met de installaties in uw woning of bedrijfspand. Van een hek dat automatisch opent en sluit tot rolluiken dat bij rookdetectie automatisch worden geopend. Van verlichting die bij een inbraakpoging uw pand volledig verlicht tot camerabeelden die op uw tv worden getoond. Tel daarbij op de centrale bediening via een app op uw smartphone, en uw gevoel van comfort is compleet.

  Ons voorstel voor u

  Qua beveiliging en toegangstechniek is er zóveel mogelijk, dat we graag met een gericht voorstel komen. De beste start is een gezamenlijke inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan komen we met ideeën, waarbij we gebruikmaken van de meest recente technologieën en oplossingen. Inderdaad: met aandacht.

Gewone
projecten
bestaan
niet