Beveiligingsinstallatie

Veiligheid is een gevoel, dat is waar. Maar als u in onze showroom komt, zullen we u laten zien dat het óók een techniek is. Geavanceerde techniek, onopvallend geïntegreerd in uw woning of bedrijfspand. Of beter: in uw dagelijks leven. Want risico’s zijn er om te beheersen. Met aandacht. Misschien is dát wel de kunst van beveiliging en toegangstechniek. Maximale controle creëren – maar dan onopvallend. Veiligheid moet u niet bewust ervaren. Het moet horen bij uw dagelijkse woon- en werkcomfort. Bij Delektro houden we alleen om die reden al van state-of-the-art oplossingen. Oplossingen voor onder meer inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties en toegangscontrole. Oplossingen met slimme camera’s, scanners en sensoren die hun data via internet ontsluiten. En die u alleen alarmeren als er echt iets aan de hand is.

Beveiligingsinstallatie? Neem contact met ons op!

Slimme integratie van uw beveiligingsinstallatie

Beveiliging en toegangstechniek integreren we graag met de installaties in uw woning of bedrijfspand. Van een hek dat automatisch opent en sluit tot rolluiken dat bij rookdetectie automatisch worden geopend. Van verlichting die bij een inbraakpoging uw pand volledig verlicht tot camerabeelden die op uw tv worden getoond. Tel daarbij op de centrale bediening via een app op uw smartphone, en uw gevoel van comfort is compleet.

Goed van pas

Veiligheid ervaart u pas als alles klopt. Als alle veiligheidsaspecten zorgvuldig zijn geïntegreerd in uw woning of bedrijfspand. Een brandmeldinstallatie met ontruimingsplan maakt onderdeel uit van zo’n plan. We brengen uw ruimten in kaart en plaatsen rookmelders op de daartoe bestemde plekken. We plaatsen aanduidingsarmaturen die uw bezoekers – in geval van nood – wijzen naar de dichtstbijzijnde uitgang. Het liefst heeft u het niet nodig. Is het enkel latent aanwezig. Mocht u het onverhoopt nodig hebben… Komt het goed van pas.

  • Slimme beveiligingstechniek
  • Geavanceerde gezichtscanners
  • Fingertouch control
  • Hoogwaardige camera installaties

Ons voorstel voor u

Qua beveiliging en toegangstechniek is er zóveel mogelijk, dat we graag met een gericht voorstel komen. De beste start is een gezamenlijke inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan komen we met ideeën, waarbij we gebruikmaken van de meest recente technologieën en oplossingen. Inderdaad: met aandacht.

Beveiligingsinstallatie? Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel direct.

Mogen wij u vragen om uw aanvraag beknopt toe te lichten? Zo kan een van onze medewerkers uw aanvraag beter in behandeling nemen.