Lichtplan

Als er één deel van de elektrotechnische installatie is dat buitengewone aandacht verdient, is het de verlichting. Binnen en buiten. Onopvallend aangebracht, zodat u alleen gefascineerd wordt door het spel van licht en schaduw. Of gevangen in markante armaturen die ook op klaarlichte dag een eyecatcher zijn. Terwijl het grootste deel van de elektrotechnische installatie aan het zicht onttrokken wordt, springt verlichting in het oog. Brengt het ruimte en leefbaarheid. Sfeer en spanning. Licht kan op artistieke wijze met de architectuur van uw pand en het interieur spelen. Objecten uitlichten. Schaduw versterken. Lijnen accentueren. Materialen laten schitteren. Maar alleen als het lichtplan klopt en u de juiste armaturen kiest. En dan telt elk, echt élk detail.

Lichtplan laten maken voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op! Bent u simpelweg opzoek naar het perfecte armatuur voor een specifieke ruimte? Loop dan eens binnen in onze showroom.

Lichtontwerp

Bij Delektro hebben we – we geven het meteen toe – een zwak voor verlichting. Het maken van lichtplannen is een specialisme van ons. Een onderdeel van het project waar we helemaal in opgaan. Terwijl uw woning of bedrijfspand nog niet meer is dan een tekening, komen in ons hoofd de lijnen al tot leven. We zien voor ons welke spots van welke fabrikant precies díe subtiliteit hebben waar een ruimte om vraagt. We plaatsen in gedachten een specifieke kroonluchter in de ruimten, of positioneren een minimalistische lichtlijn tegen wand en plafond. In onze fantasie zien we uw woning geraffineerd uitgelicht tegen een donkere nachthemel; bijna nog mooier dan in het volle zonlicht. Geweldig.

Lichtplan berekend

We stellen ons voor hoe licht en schaduw zich tot elkaar zullen verhouden. En inderdaad: met berekeningen toetsen we de lichtsterkte. Want licht is niet alléén mooi. Licht is ook functioneel – soms vooral functioneel.

  • Markante armaturen
  • Boeiende lichtplannen
  • Spannende verhouding licht/schaduw
  • Hoogwaardig afwerkingsniveau

Een verlichtingsplan: samen met u

Onze monteurs plaatsen met de grootste zorgvuldigheid en precisie de armaturen. We gaan voor het perfecte resultaat. En dat bereiken we alleen als alles klopt. Alles. Op de juiste momenten zullen we met u overleggen. Als het op de keuze voor armaturen aankomt, bijvoorbeeld. Of als we op ideeën komen hoe het nog beter kan. Als we verlichtingsscènes programmeren. Laten we beginnen bij onze verlichtingsshowroom. Welkom.

Lichtplan laten maken?
Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel direct.

Mogen wij u vragen om uw aanvraag beknopt toe te lichten? Zo kan een van onze medewerkers uw aanvraag beter in behandeling nemen.