Domotica installatie

Als we samen met u uw project bespreken, zullen we de vraag stellen: hoeveel domotica wilt u hebben? Zullen we audio integreren in uw interieur? Welk comfortniveau past bij uw ambities? U mag van ons uitleg verwachten – en inspiratie. Want goede ideeën blijven altijd zichtbaar.

Domotica is zoveel als huis- of gebouwautomatisering. Automatisering die ervoor zorgt dat u bijna niets meer handmatig hoeft in- en uit te schakelen. Installaties worden zó geprogrammeerd, dat ze op het juiste moment aan- en uitgaan.

Domotica

In een pand met domotica ziet u enkele touchscreens aan de wand, waarop u alle instellingen kunt regelen. Daarnaast heeft elke ruimte minstens één taster: een strak, eenvoudig paneel waarmee u de verlichting (en/of andere installaties) kunt inschakelen en dimmen. Die tasters worden voorgeprogrammeerd. Afhankelijk van de manier van aanraking, gaat de verlichting volgens een gewenste instelling branden óf worden andere installaties ingeschakeld. Want dát is het mooie van domotica. Het is centrale automatisering van allerlei installaties.

De mogelijkheden van domotica

Verlichting, verwarming, airconditioning, beveiliging, communicatie, audio, zonwering, gordijnen, beregeningsinstallatie: ze kunnen allemaal centraal aangestuurd worden. En natuurlijk zó, dat ze logische ‘scènes’ vormen. Samenhangende instellingen die precies passen bij een bepaald moment van de dag of de week. Als u bijvoorbeeld van huis bent, stelt u de meeste installaties anders in dan wanneer u net thuis komt.

Bent u bezig met (ver)bouw van uw woning of bedrijfspand en wilt u een domotica installatie? Neem contact met ons op!

Domotica schakelaar Basalte Sentido
Domotica thermostaat Basalte Deseo
Wall audio Basalte Aalto
Domotica display Gira G1
Domotica display

We helpen u bij uw specifieke domotica installatie

Op het gebied van domotica is zóveel mogelijk, dat we het liever eenvoudiger voor u maken dan complexer. De afgelopen jaren hebben we voor vele zakelijke en particuliere opdrachtgevers de optimale domotica-installatie gerealiseerd. Bedacht, aangelegd, geprogrammeerd, geoptimaliseerd. Op basis van al die ervaringen zijn we graag uw gids naar een passende oplossing. Mogen we u inspireren in onze showroom?

  • Slim schakelsysteem
  • Centrale bediening van uw installatie
  • Voorgeprogrammeerde scènes
  • Bedien uw installatie met uw telefoon

Audio

Het luisteren naar muziek of radioprogramma’s kan bijdragen aan uw ontspanning. Als u een kwaliteitsbewuste luisteraar bent, stelt u de nodige eisen aan de geluidsinstallatie. Maar in welke ruimte wilt u precies muziek luisteren? Wij kunnen in elke ruimte speakers integreren. Van woonkamer tot badkamer, en van keuken tot hobbyruimte. Centraal bedienbaar, gekoppeld aan internet en uw favoriete streamingdiensten. Met de audio-oplossingen van hoogwaardige merken realiseren we een indrukwekkende luisterervaring. Dat laten we u in onze showroom graag horen…

Domotica installatie?
Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel direct.

Mogen wij u vragen om uw aanvraag beknopt toe te lichten? Zo kan een van onze medewerkers uw aanvraag beter in behandeling nemen.