Totaalinstallateur: een complete e installatie

Oplaadpunten voor auto’s. Voldoende wandcontactdozen in elke ruimte. Een all-electric installatie. Zonnepanelen. Misschien een eigen middenspanningsverdeler. Delektro realiseert de complete elektrotechnische installatie voor uw woning of bedrijfspand. Met aandacht voor basiskeuzes én details. Zoals u het graag ziet. Kwaliteit. En stijl. Dat zijn voor ons kernwoorden als het gaat om uw installatie. Want het is waar: het grootste deel van uw elektrotechnische installatie verdwijnt achter de deuren van een technische ruimte, of achter strak stucwerk. Maar kwaliteit blijft altijd herkenbaar. Aan de technische robuustheid van uw installatie. De stijlvolle designs van contactdozen en schakelaars. De kaarsrecht gemonteerde leidingen in de meterkast. De onderhoudsvriendelijkheid van de installatie. Zelfs leken op technisch gebied – en die hebben we veel onder onze opdrachtgevers – herkennen en waarderen zo de Delektro-kwaliteit.

De lat ligt hoog

Als wij uw installatie realiseren, komen we met een voorstel voor de installatie. Gebaseerd op jarenlange ervaring, passend bij uw specifieke wensen. We leggen daarbij de lat hoog, en vragen ons voortdurend af: als het ónze installatie zou zijn, wat zouden wij dan doen? Met diezelfde houding betreden onze monteurs de (ver)bouwlocatie, verrichten hun werk, beschermen kwetsbare materialen of objecten en laten de locatie weer netjes achter.

  • Oog voor details
  • Jarenlange ervaring
  • Representatieve monteurs
  • Stijlvol en met aandacht

Uw installatie met aandacht

Met niets minder dan perfectionisme worden leidingen, armaturen en andere componenten gepositioneerd. Terwijl we ons ondertussen afvragen: is dit echt de beste oplossing? Kan het nog beter? Dat leidt tot verrassende suggesties van onze projectleiders en monteurs. Kleine ideeën die groot blijken te zijn. Inderdaad. Wat we doen, doen we met aandacht.

E installatie?
Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel direct.

Mogen wij u vragen om uw aanvraag beknopt toe te lichten? Zo kan een van onze medewerkers uw aanvraag beter in behandeling nemen.