Energieopslag: onderdeel uw e installatie

Als u vaker een pand hebt gebouwd of verbouwd, hebt u al een idee voor welke keuzes u staat. En toch is de kans groot dat u voor het eerst nadenkt over energieopslag. Ofwel: batterijen in of bij uw pand waarmee u uw eigen zonne-energie opslaat. Wat ons betreft, is zo’n energieopslagsysteem een standaardonderdeel van elke toekomstbestendige installatie. Het energienet in Nederland vraagt erom! Als dealer van de Kiwatt batterijen voor woningen en MKB-bedrijven kunnen we een mooie oplossing bieden.

Energie opslag Kiwatt Powerwall

Pieken in energieafname afvlakken

Weet u waarom energieopslag bij uw woning of kantoor het overwegen waard is? Omdat de wereld steeds duurzamer wordt. We gebruiken met z’n allen steeds minder fossiele energiebronnen, en steeds meer (groene) stroom. Dat zorgt voor piekmomenten in het verbruik. Bijvoorbeeld aan het einde van de dag, als uw privé of zakelijke voertuigen worden opgeladen. Als u voor een energieaansluiting kiest die berekend is op dit piekmoment, betaalt u de hoofdprijs. En in toenemende mate loopt u het risico dat de energievoorziening instabiel wordt op die momenten.

Energie opwekken, opslaan en verbruiken

Met een Kiwatt batterij maken wij uw installatie efficiënt én bedrijfszeker. We plaatsen compacte batterijen met een groot opslagvermogen in uw technische ruimte, een bijgebouw of een kelder. De energie die uw zonnepanelen opwekken, slaat u op in deze batterijen. Een computer met slimme software berekend wat u het beste kunt doen met deze stroom: bewaren voor piekmomenten, opslaan voor later of terugleveren aan het net. Via een app kunt u bovendien zelf hierin uw voorkeuren aangeven. Ideaal: zo kunt u de kostbare pieken in uw energieafname zelf afvlakken.

  • Rendement op je zonnepanelen
  • Bijdrage energietransitie
  • Een slimme woning
  • Volledig in control

Delektro specialist in energieopslag

Bij Delektro weten we alles van energieopslagsystemen af. Van kleinschalige toepassingen voor particulieren tot grotere, geschakelde systemen voor MKB-bedrijven. We helpen u de vereiste capaciteit te berekenen en installeren de complete oplossing, eventueel inclusief zonnepanelen.

Energieopslag?
Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel direct.

Mogen wij u vragen om uw aanvraag beknopt toe te lichten? Zo kan een van onze medewerkers uw aanvraag beter in behandeling nemen.