Domotica installateurs met aandacht

Steeds meer zakelijke en particuliere opdrachtgevers besluiten het installeren van domotica aan Delektro over te laten. Helemaal toevallig is dat niet. We zijn experts (als we even zo onbescheiden mogen zijn). Tien jaar geleden, toen domotica nog futuristisch klonk, hadden wij al een domotica-showroom. Een luxe designinterieur in ons kantoor, speciaal voor dit doel ingericht en voorzien van high-end installaties. Een staaltje van domotica installatie. De showroom is tekenend voor de passie die wij als installateurs hebben voor domotica. We zien onszelf niet zomaar als installateurs. Nee, het installeren van domotica is het regisseren van luxe en comfort. Interieurs transformeren we tot smart home of smart office. Samen met ambitieuze opdrachtgevers hebben we zo werkelijk fascinerende projecten gerealiseerd. Projecten waarbij huisautomatisering onderdeel werd van een totaalbeleving. Want dat is zeker: we komen als domotica installateurs vooral tot ons recht in omgevingen waarin aandacht telt. Aandacht voor design. Voor details. Aandacht voor samenwerking en voor elkaar.

Domotica installatie

Domotica installatie in het hoge segment

Als installateurs van domotica-oplossingen, hebben we een voorliefde voor veeleisende opdrachtgevers. We delen uw gevoel voor design. We begrijpen uw perfectionisme. We zijn samen gefascineerd door de subtiliteit – en soms onzichtbaarheid – van technologie. Die manier van denken verbindt ons met particulieren en ondernemers die de lat hoog leggen. U mag ons controleren. Maar als het u vergaat zoals de meeste opdrachtgevers, kiest u al snel voor vertrouwen. Want ons gehele team straalt het uit: wát we doen, doen we met aandacht. En samen.

Het geheim van de domotica showroom

Als domotica-installateurs kunnen we u imponeren met technologie. We kunnen u een futuristische woonbeleving voorstellen. Maar domotica installeren vraagt om iets anders. Om de vertaling van wensen en ambities naar realiteit. Naar daadwerkelijk comfort. Naar iets dat uw voorstellingsvermogen niet langer overstijgt, maar dat u letterlijk vóór u ziet. In die vertaling nemen we u als domotica installateurs mee. Waarom fantaseren over een domotica installatie als u deze ook met eigen ogen kunt zien in onze showroom? Opdrachtgevers uit het hele land komen naar Ede om in onze showroom hun domoticaplannen verder vorm te geven. U ziet bij ons levensechte interieurs. Terwijl u een zit neemt in een luxe fauteuil, laten we u zien hoe u gebruik maakt van domotica. We vertellen u welke installaties dit mogelijk maken. We nemen u mee naar een wand vol schakelmateriaal. Domotica schakelaars. Nergens vindt u zoveel designschakelaars bij elkaar. En terwijl we zo de mogelijkheden verkennen, ontstaan bij u nieuwe ideeën over wat u wilt. Misschien meer dan u voor ogen had. Misschien minder. Maar in elk geval beter. Realistischer. Mooier. Véél mooier zelfs.

 

Domotica
ervaren
werkt
het
beste

Domotica van ontwerp tot installatie

Terwijl u zich realiseert wat u echt wilt, leggen wij dit vast in een ontwerp. We bedenken samen hoe de installatie in uw huis zou moeten werken. U zou niet de eerste zijn die daarin bijna onbegrensde ambities heeft. Ons advies is echter om realistisch te denken. Uw huis mag dan slim zijn dankzij de domotica installatie, ú blijft gewoon een mens. En vele jaren domotica installeren, hebben ons geleerd dat mensen intuïtief gedrag vertonen. Zo zoekt u bijna automatisch een schakelaar naast de deur om verlichting in te schakelen. Daarom komen in onze domotica-ontwerpen altijd twee zaken samen. Enerzijds briljante automatisering, waarin we uiteenlopende apparaten, systemen en installaties volgens slimme regels automatiseren. Het installeren en programmeren van deze domotica is ronduit complex; maar al die complexiteit verdwijnt achter de schermen. Want anderzijds brengen we menselijke eenvoud in onze domotica installaties. We sluiten aan bij de natuurlijke verwachtingspatronen van mensen, of deze nu logisch zijn of niet. We zijn dan ook weg van de tasters van Basalte. Deze exclusieve ‘schakelaars’ kunt u aanraken zoals een traditionele schakelaar. Maar met slechts die intuïtieve handbeweging kunt u werkelijk briljante technologie activeren.

Basalte Sentido Quad

Installeren, programmeren en onderhouden

Als uw domotica is geïnstalleerd, is het leeuwendeel gedaan. Maar de samenwerking tussen u en ons blijft. Omdat u dagelijks in uw woon- of zakelijke interieur verblijft, leert u de installatie kennen. U ontdekt welke schakelingen of combinaties van schakelingen comfortabel zijn. Misschien hadden we dat samen al goed voorzien en vertaald in scènes (complete ‘schakelprogramma’s’ die op een bepaald type moment zijn afgestemd). Maar de kans is groot dat u na verloop van tijd wat wilt wijzigen. Onze domotica installateurs komen daarvoor graag bij u langs. Of het kán wat u wilt, is niet de vraag. Vrijwel alles is te programmeren. Zo creëren we gaandeweg een installatie die maximaal is afgestemd op uw leefsituatie. Praktisch. Exclusief. Comfortabel. En alle huisgenoten uit het hart gegrepen.

Een domotica installatie, iets voor u?

Als installateur hebben we jarenlange ervaring met het realiseren van domotica installaties. We hebben talloze opdrachtgevers geholpen bij het vertalen van hun abstracte wens naar een concrete, functionele domotica installatie. Zo kunnen we ook u adviseren. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!