Totaalinstallateur: een complete e-installatie

Oplaadpunten voor auto’s. Voldoende wandcontactdozen in elke ruimte. Een all-electric installatie. Zonnepanelen. Misschien een eigen middenspanningsverdeler. Delektro realiseert de complete elektrotechnische installatie voor uw woning of bedrijfspand. Met aandacht voor basiskeuzes én details. Zoals u het graag ziet. Kwaliteit. En stijl. Dat zijn voor ons kernwoorden als het gaat om uw e-installatie. Want het is waar: het grootste deel van uw elektrotechnische installatie verdwijnt achter de deuren van een technische ruimte, of achter strak stucwerk. Maar kwaliteit blijft altijd herkenbaar. Aan de technische robuustheid van uw e-installatie. De stijlvolle designs van contactdozen en schakelaars. De kaarsrecht gemonteerde leidingen in de meterkast. De onderhoudsvriendelijkheid van de installatie. Zelfs leken op technisch gebied – en die hebben we veel onder onze opdrachtgevers – herkennen en waarderen zo de Delektro-kwaliteit.

Montage van e-installatie door Delektro monteur

De lat ligt hoog

Als wij uw elektrische installatie realiseren, komen we met een voorstel voor de installatie. Gebaseerd op jarenlange ervaring, passend bij uw specifieke wensen. We leggen daarbij de lat hoog, en vragen ons voortdurend af: als het ónze e-installatie zou zijn, wat zouden wij dan doen? Met diezelfde houding betreden onze monteurs de (ver)bouwlocatie, verrichten hun werk, beschermen kwetsbare materialen of objecten en laten de locatie weer netjes achter.

Aanleg e-installatie door monteurs van Delektro

Uw e-installatie met aandacht

Met niets minder dan perfectionisme worden leidingen, armaturen en andere componenten gepositioneerd. Terwijl we ons ondertussen afvragen: is dit echt de beste oplossing? Kan het nog beter? Dat leidt tot verrassende suggesties van onze projectleiders en monteurs. Kleine ideeën die groot blijken te zijn. Inderdaad. Wat we doen, doen we met aandacht.

  • Oog voor details
  • Representatieve monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Stijlvol en met aandacht
E-monteur Delektro legt datakabel

E-installatie?
Neem contact op

Als installateur hebben we jarenlange ervaring met het realiseren van elektrotechnische installaties. Dit doen we voor particulieren en voor zakelijke klanten. Gaat u een woning of bedrijfspand (ver)bouwen? Betrek ons vroeg bij uw plannen. Uit ervaring weten we dat dit het beste resultaat oplevert. Vul het formulier in óf bel direct!