Kreon verlichting

“Schoonheid ontstaat door het weglaten van een laatste detail.”

Kreon belichaamt de taal van de vormgeving in hedendaagse architectuur, gebaseerd op rechte hoeken en lijnen. Licht en lichtwerking staan hierbij centraal. Kreon haar verlichtingsoplossingen zijn kenmerkend in haar subtiliteit en minimalisme. Pas ze juist toe en creëer een architectonisch object dat continu in dialoog staat met de ruimte – ongeacht de stijl waarin deze wordt opgebouwd. De verlichtingsarmaturen van Kreon zijn eenvoudig en strak met een verrassende werking op interieurs en exterieurs. Dankzij haar tijdloze modellen zijn ze eveneens gemakkelijk te integreren binnen iedere context en vormen ze eenvoudig intrigerende lichtspellen.

Ontdek een brede collectie aan verlichtingsoplossingen van Kreon in onze showroom.

Bekijk in onze showroom

Kreon Nuit
Kreon Nuit
Kreon Nuit en Dolma
Kreon Dolma & Nuit
Kreon Cadre
Kreon Cadre & Nuit
Kreon Holon
Kreon Holon
Kreon Fuga
Kreon Fuga + Holon
Kreon Esprit
Kreon Esprit
Kreon Holon
Kreon Holon
Kreon Side Inline
Kreon Down in Line

Kreon in onze exclusieve showroom

Bent u bezig met het (ver)bouwen van uw woning? Bezig met de realisatie van uw kantoor? Of bent u simpelweg op zoek naar specifieke verlichtingsoplossingen van Kreon?

Wat ú zoekt, vindt u bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur

Dit is een sfeervolle showroom

Maak een afspraak en kom langs

Een rondje door onze showroom brengt u vast en zeker op ideeën. U ziet realistische interieurs waarin design en comfort samenkomen. Loop eens binnen en kijk rond. Komt u ’t liefst buiten kantooruren langs? Hartelijk welkom. Bel meteen voor een afspraak óf laat uw e-mailadres achter.

Openingstijden showroom

Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.
Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

 

Google Maps Delektro

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps
Logo Gira Logo Basalte Logo Lithoss Logo Occhio Logo Jacco Maris Logo Brokis