Kreon verlichting

Kreon verlichting is gemaakt om uw architectuur te benadrukken en te accentueren. Het nemen van de architectuur als uitgangspunt is een unieke filosofie die Kreon verlichting zo speciaal maakt.

De subtiele armaturen blijven ogenschijnlijk op de achtergrond. Daardoor staat niet het armatuur, maar het licht zelf direct in dialoog met de ruimte waarin ze worden geplaatst en wordt de potentie van de architectuur van een ruimte ten volste benut. Dat is die dialoog die Kreon verlichting op gang brengt.

De experts van het van oorsprong Belgische merk hebben veel kennis van architectuur. Zij weten dan ook als geen ander hoe u door het weglaten van de juiste details de ware schoonheid van uw architectuur kunnen onthullen.

Zelf Kreon ervaren in onze exclusieve designershowroom?

Plan een persoonlijke rondleiding in

Kreon Cadre

Maak kennis met Kreon verlichting

Kreon maakt tal van verschillende soorten verlichting. De verschillende soorten Kreon lampen komen in allerlei  zorgvuldig uitgedachte collecties. Ieder met een eigen karakteristiek maar oh zo kenmerkend Kreon.

Wij krijgen steevast veel vragen over de Kreon Side-in-line, Kreon Holon, Kreon Esprit, Kreon Nuit  en Kreon Dolma collecties. Dat is niet gek gezien hun unieke designs en verrassende lichtwerking. Vraag ook gerust naar de andere Kreon collecties.

Kreon Nuit in het kort

De Kreon Nuit collectie bestaat uit speciale lichtmodules die helemaal op uw wensen zijn af te stemmen. Bestel ze in standaardlengtes of op maat en laat ze inbouwen, opbouwen of pendelen. Maar net wat uw architectuur nodig heeft.

Kreon Nuit

Kreon Holon in het kort

De Kreon Holon collectie bestaat uit een reeks cilindervormige opbouw-, rail en hangspots. Ze zijn compact, slank, hebben een diepliggende LED en komen in 2 verschillende diameters. Dat maakt ze zeer discreet te verwerken in uw architectuur en zeer geschikt voor accentverlichting.

Kreon Holon

Kreon Esprit in het kort

De Kreon Esprit collectie komt in 3 verschillende types: als plafondlamp, hanglamp of vloerlamp. Verder zijn de onder meer de verstelbare spots in het zwart of wit te krijgen, zijn de armatuurkoppen tot 355 graden te draaien en in een hoek van 0 tot 90 graden te plaatsen.

Kreon Esprit Pendant

Kreon Dolma in het kort

De Kreon Dolma collectie is een discrete manier om lichtbakens in uw architectuur of in openbare ruimtes te plaatsen. Het geeft een bijna mystieke lichtwerking van het plaatsen van een Dolma in de wand van een woning of bedrijfspand. Het armatuur is een verzonken aluminiumprofiel en komt in 3 zichtbare breedtes van 40, 80 en 145 mm.

Kreon Dolma

Kreon in onze exclusieve showroom

Welke Kreon lampen u ook zoekt, u vindt het bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Dit is een sfeervolle showroom

Maak een afspraak en kom langs

Openingstijden showroom

  • Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur

Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Google Maps Delektro

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps
Logo Gira Logo Basalte Logo Lithoss Logo Occhio Logo Jacco Maris Logo Brokis