Lichtadvies nodig? Zo herkent u kwaliteit

Lichtadvies draait, zoals de term doet vermoeden, om advies over verlichting. U zou niet de eerste zijn die de kracht van goed lichtadvies onderschat. Maar waar moet u nu op letten bij het vinden van de juiste lichtadviseur voor uw woning of bedrijfspand? Wij van Delektro weten er het nodige van af. 

Bij het geven van lichtadvies komt veel kijken. Zo moet een lichtexpert kennis hebben van architectuur, interieurdesign en ervaring hebben bij het toepassen van lichtadvies om tot een lichtplan te komen dat past bij uw specifieke wensen. Ook het vermogen om tot goed lichtadvies te komen is niet voor iedere partij weggelegd. Kennis en ervaring zijn twee belangrijke indicatoren voor gedegen lichtadvies. Tel de kwaliteitsnorm van Delektro daarbij op en je hebt je ideale lichtadviseur gevonden. 

Professioneel lichtadvies gezocht?
Gerealiseerd particulier lichtplan

Professioneel lichtadvies van Delektro

Bij het geven van lichtadvies zal een lichtadviseur van Delektro vragen naar uw wensen en kijken naar de situatie zoals die nu is of zoals u die wilt hebben. Uit ervaring blijkt dat veel mensen abstracte ideeën hebben over hun ideale verlichting, maar hier nog weinig concrete invullingen aan kunnen geven. Laat staan over de functionele werking van licht. Laten we daar eens dieper op ingaan. 

Onze professionele lichtadviseur zal u uitnodigen om naar de Delektro showroom te komen en uw wensen tot in detail te bespreken. Het voordeel hiervan is dat u een goede beleving krijgt van de verschillende mogelijkheden in armaturen die per ruimte te installeren zijn en wat de invloeden zijn van de lichtwerkingen per armatuur. De keuzes zijn daarbij bijna onbegrensd en alleen uw idealen zullen de kaders van het lichtadvies bepalen.

Er zijn namelijk zoveel keuzes te maken die niet alleen op het gebied van lichtadvies van toepassing zijn maar die wel veel impact hebben op uw plannen en de uitvoering van het lichtontwerp. Het is beter voor de besluitvorming om lichtadvies te ervaren. Dan krijgt u een veel beter idee van de mogelijkheden en doet u ook allerlei nieuwe ideeën op.

Lichtadvies keuken

Het belang van lichtadvies

Het belang van lichtadvies schuilt niet in het uitwerken of bevestigen van dat wat u al voor ogen had. Nee, lichtadvies opent een wereld aan verrassende mogelijkheden. Daarom noemen wij lichtadvies liever lichtinspiratie. Inspiratie over de mogelijkheden die lichttoepassingen met zich mee brengen. Het advies dat straks uw interieur en verlichting ineensmelten tot een totaalervaring. 

Lichtadvies, iets voor u?

Als installateur hebben we jarenlange ervaring met het geven van lichtadvies. We hebben talloze opdrachtgevers geholpen bij het vertalen van hun – vaak nog abstracte – ideeën naar realiseerbaar lichtadvies. Zo kunnen we ook u adviseren. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!