Lithoss schakelmateriaal

Lithoss schakelmateriaal brengt harmonieus design aan in elke ruimte. Van designschakelaars tot dimmers en stopcontacten: alles wordt ambachtelijk gemaakt van edele materialen in innovatief designland België.

De unieke afwerkingen en levendige texturen komen tot stand door precieze etstechnieken en vakkundig schuren en polijsten. Ondanks het vernuftige design blijft de kwaliteit en duurzaamheid van de producten voorop staan.

Lithoss schakelmateriaal, of het nu gaat om Lithoss dimmers of Lithoss schakelaars, schittert in uw architectuur waarin het harmonieus geïntegreerd kan worden. Er zijn bijna onbeperkte mogelijkheden qua onder meer functies, afwerkingen en personalisatie. Ideaal om uw omgeving perfect af te werken.

Zelf Lithoss ervaren in onze exclusieve domoticashowroom?

Plan een persoonlijke rondleiding in

Lithoss Cockpit en Lithoss Void

Maak kennis met Lithoss schakelmateriaal

Lithoss maakt tal van verschillende soorten lichtschakelaars, stopcontacten en dimmers. De verschillende soorten Lithoss lichtschakelaars en stopcontacten zijn te krijgen als onderdeel van prachtig ontworpen collecties.

Wij krijgen steevast veel vragen over de Lithoss Select, Lithoss Cockpit en Lithoss Aesteem collecties. Dat is niet gek gezien hun prachtige designs. Vraag ook gerust naar de andere Lithoss collecties.

Lithoss Select in het kort

De Lithoss Select collectie bewijst al jarenlang dat lichtschakelaars zowel praktisch als prachtig ontworpen kunnen zijn. Ze zijn in allerlei varianten te krijgen.

 

Lithoss Select

Lithoss Cockpit in het kort

De Lithoss Cockpit collectie is een collectie van 10 ampère Lithoss wisselschakelaars met optionele klauwtjes en amberkleurige neon indicatielampjes. Ze zijn direct aan te sluiten op uw bestaande installatie én domoticasysteem en komen prachtig tot hun recht in zowel moderne als klassieke interieurs.

 

Lithoss Cockpit

Lithoss Aesteem in het kort

De Lithoss Aesteem collectie is vrij nieuwe Lithoss schakelaar die nu al bekroond is met de Henry van de Velde label en een A Design Award. Dat komt mede door de strakke vormgeving en het onderscheidende karakter van deze innovatieve Lithoss schakelaar die inclusief RGB feedback komt en op 8 verschillende circuits is aan te sluiten.

 

Lithoss Aesteem

Lithoss Void Round

De Lithoss Void is een stijlvol stopcontact. Zoals u van Lithoss gewend bent, kent ook de Lithoss Void verschillende, fraaie stijlopties. Het stopcontact is op discrete wijze weg te werken en versmelt daardoor op elegante wijze met uw interieur.

Lithoss Void

Lithoss in onze exclusieve showroom

Of u nu Lithoss lichtschakelaars uit bijvoorbeeld de Lithoss Select, Lithoss Cockpit of Lithoss Aesteem collecties zoekt, wij laten u het graag ervaren in de Delektro showroom.

Wat ú zoekt, vindt u bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur

Maak een afspraak en kom langs

Een rondje door onze showroom brengt u vast en zeker op ideeën. U ziet realistische interieurs waarin design en comfort samenkomen. Loop eens binnen en kijk rond. Komt u ’t liefst buiten kantooruren langs? Hartelijk welkom. Bel meteen voor een afspraak óf laat uw e-mailadres achter.

Wij raden aan om een afspraak te maken zodat wij alvast uw komst kunnen voorbereiden.

Openingstijden showroom

Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.
Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Wilt u zeker zijn van persoonlijke begeleiding? Bel ons op 0318 – 543 278.

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Basalte Logo Kreon Logo Occhio Logo Jacco Maris Logo Brokis