Kom thuis bij Delektro.

Domotica beleven werkt het beste. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je technisch vernuft en beeldschoon design zien samenkomen? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze sfeervolle huiskamer vol met domotica. Delektro is leverancier van Revox, Gira en Kreon. In onze showroom vindt je veel producten van die merken, zoals bedieningspanelen, schakelmaterialen en verlichting. Neem contact met ons op om onze showroom te bezoeken.

Voor architecten.

Delektro werkt graag samen met architecten. We spreken hen graag over de combinatie van e-innovatie en design. Geregeld organiseren we daarom masterclasses, waarin Delektro ingaat op de details. Architecten ontdekken hoe ze techniek integreren in een ontwerp, zonder dat ze kennis nodig hebben van de techniek. Wil je ook op de hoogte blijven? Laat het ons dan weten!


?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Servicedienst

 

Alles in orde?

Werkt een installatie niet naar behoren? Heb je last van een storing of calamiteiten? Delektro doet er alles aan om jouw comfort en veiligheid te garanderen. Daarom kan je altijd contact opnemen met onze servicedienst. We zijn 24/7 bereikbaar op 06 11 561 855.

Omdat we kwaliteit graag aantoonbaar maken, zijn we lid van UNETO/VNI. Ook zijn we bij Sterkin geregistreerd als Erkend Installateur.

Geen spoed, maar wel contact?

Heb je een andere vraag? Bel of mail ons dan gerust. Ben je op zoek naar een andere vorm van domotica dan die we op deze website noemen? Wil je meer weten over huisautomatisering? Of mogen we meedenken bij de bouw van je nieuwe huis? Bel of mail ons dan gerust.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kazemat 35
3905 NR Veenendaal
KVK-nr: 58421750
BTW-nr: NL8530.33.274.B01