Architectuur is de kunst van het verenigen van functionaliteit en esthetiek. Delektro voegt daar met een domotica systeem veelal onzichtbare, comfortverhogende dimensie aan toe. Door ruimtes optimaal toe te rusten met de beschikbare technologie, overtreffen wij verwachtingen ten aanzien van het woon- of werkplezier. Ook voor jouw woning. 

Gebruiksvriendelijkheid domotica

Dankzij domotica heeft de gebruiker geen omkijken meer naar alledaagse voorzieningen. Of zet deze met een paar klikken naar zijn hand. Delektro maakt het mogelijk: functioneel én esthetisch. Hoogwaardig maatwerk, speciaal voor jou. Dat nemen wij heel serieus. Delektro wil jouw verwachting overtreffen. Wij willen trots zijn op het resultaat dat we voor jou hebben bereikt. Dit zie je terug in onze eerdere projecten.

De Beijer verlichting kantoor
Delektro brochure

Een brochure speciaal voor jou!

offerte_link
1e if

Domotica en haar onbegrensde mogelijkeden

De mogelijkheden van domotica zijn onbegrensd. Een innovatieve manier van leven, dat zich blijft ontwikkelen. Domotica zorgt voor een verhoogd wooncomfort en geeft een gevoel van veiligheid. Domotica zorgt voor het integreren van het gehele beveiligingssysteem. Zodat u met een gerust hart de woning verlaat. Wanneer je niet thuis bent, kun je namelijk via wifi de thuissituatie in de gaten houden. Heeft u zich ooit zo veilig gevoeld?

Uw woning geautomatiseerd

Huisautomatisering is een andere term voor domotica. Het automatiseren van de dagelijkse dingen in uw woning, dat is domotica. Wat voor taken heeft een domotica systeem? Wij noemen er een aantal:

  • Aan/uitschakelen of dimmen van verlichting
  • Toegangscontrole van de woning
  • Verwarmen en koelen
  • Deuren, poorten, gordijnen, enzovoort sturen
  • Verlichting op afstand bedienen

Dit zijn slechts een aantal van de mogelijkheden van domotica. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.