Als u een nieuwe woning of bedrijfspand realiseert, is beveiliging een belangrijk onderwerp. Natuurlijk: beveiliging heeft een mooie kant. Als we u in onze showroom de technologie laten zien, de intelligentie van systemen en het briljante gebruikerscomfort van oplossingen, dan wordt u enthousiast. Ook als u niets met techniek op zich heeft.

Maar beveiliging is geen hebbeding. Het is noodzakelijk. Maar hoe noodzakelijk, in uw specifieke geval? Wat zijn de risico’s waarmee u hebt te maken? Wat is de waarde die u wilt beschermen? Hoe groot is de kans dat zich incidenten voordoen – en wat is in dat geval vermoedelijk de impact? Beveiligingstechniek kent nauwelijks grenzen. En daarom is het belangrijk dat u bewuste keuzes maakt. U kunt op voorhand genoegen nemen met de standaardoplossingen. Maar misschien bent u dan wel over- of onderbeveiligd. Stel u dus de vraag: waartegen wilt u zich beveiligen? Als het om uw bedrijfsomgeving gaat, is een professionele risico-inventarisatie en -evaluatie aan te bevelen. Dat heeft alles te maken met uw verantwoordelijkheid richting uw verzekeraar. En vooral met het hoofddoel van uw beveiliging: zorgen dat u incidenten voorkomt én – als ze zich voordoen – de schade beperkt. Effectief beveiligen, daar gaat het om.

Signaleren: camerabeveiliging en sensoren

Met de nieuwste beveiligingstechnieken kunnen wij u helpen tal van risico’s te verminderen of elimineren. We helpen u potentiële incidenten vroegtijdig te signaleren, dag en nacht. Of het nu gaat om hitteontwikkeling (brandmeldinstallatie) of de nabijheid van ongewenste bezoekers (inbraakbeveiliging). Met slimme sensoren en intelligente camerabeveiliging laat u uw beveiligingssystemen nauwlettend toezien. Natuurlijk kunt u alle waarnemingen realtime volgen, gewoon via uw smartphone. U kunt altijd meekijken met de camera’s en zo zelf inschatten of de veiligheid in het geding is.

  • Slimme beveiligingstechniek
  • Fingertouch control
  • Geavanceerde gezichtscanners
  • Hoogwaardige camera installaties

Voorkomen

De grootste winst van beveiliging is het voorkómen van incidenten – en dus van schade. Met onder meer inbraakbeveiliging en toegangscontrole kunt u veel voorkomen. Wie eenvoudigweg niet binnenkomt, kan als ongewenste bezoeker ook geen schade aanrichten door vandalisme of diefstal. Daarom is het van belang dat slimme beveiligingstechnologie samengaat met bouwkundige beveiliging. Als deuren, rolluiken of toegangspoorten gesloten blijven, houdt u buiten wat buiten hoort. En – dat ook – binnen wat binnen moet blijven. In een goed plan voor uw beveiliging komen deze twee aspecten samen.

Beveiligingstechniek Delektro

Alarmeren

Niet altijd kunt u risico’s uitsluiten. Er kán daadwerkelijk brand ontstaan. U kunt te maken krijgen met inbraak. Er kan gestolen worden. In dat geval is aan uw beveiligingsinstallatie om zo adequaat mogelijk te alarmeren. Beperking van de schade is daarbij het motto. Van activering van sprinkler installatie bij beginnende brand tot automatische alarmering van hulpdiensten bij inbraak. Van camera-opnames bij diefstal tot inschakeling van verlichting bij noodsituaties.

Beveiliging: complexe installaties

Beveiligingsinstallaties hebben steeds meer het karakter van een IT-systeem. Alles draait om data. Data die systemen steeds slimmer maakt en die u helpt om de juiste beslissingen te nemen. Want camera’s leggen beelden vast – maar ze kunnen ook objecten of personen herkénnen. Met de juiste automatisering kunt u signalen vroegtijdig interpreteren als verdachte situaties. Gelukkig wordt de hiervoor vereiste technologie steeds beter bereikbaar en toepasbaar.

Installeren beveiligingsinstallatie door Delektro

Het ontwerpen van een beveiligingsinstallatie

U zult ervan overtuigd zijn dat alles kán, als het gaat om beveiliging. Dat is een kans, maar ook een opgave. Want de vraag is: wat is voor ú het beste? Welke beveiliging is toereikend, passend bij uw risico’s? En met welke systemen en oplossingen geeft u hier de beste invulling aan? Wij vatten dat bij Delektro op als een ontwerpvraag. En zo gaan we ermee aan de slag. Vanuit een integrale blik op uw toekomstig woon- of werkomgeving. Dat wil zeggen: we zien beveiliging niet als op zichzelf staande discipline, maar in de context. Als onderdeel van uw interieur, als factor van betekenis bij allerlei werkprocessen, in samenhang met onder meer domotica en verlichting. Zo realiseren we een omgeving die veilig is, zonder dat u als gebruiker straks steeds aan de beveiliging denkt. Dat is het mooiste wat er is. Briljante technologie en een hoge mate van beveiliging, onzichtbaar aanwezig. Wakend over u en uw eigendommen. Goed voor een veilig gevoel, dag en nacht. In onze showroom vertellen we u daar graag meer over.

Beveiligingsinstallatie in onze showroom

Veiligheid is een gevoel, dat is waar. Maar als u in onze showroom komt, zullen we u laten zien dat het óók een techniek is. Geavanceerde techniek, onopvallend geïntegreerd in uw woning of bedrijfspand. Of beter: in uw dagelijks leven. Want risico’s zijn er om te beheersen. Met aandacht. Misschien is dát wel de kunst van een beveiligingsinstallatie. Maximale controle creëren – maar dan onopvallend. Veiligheid moet u niet bewust ervaren. Het moet horen bij uw dagelijkse woon- en werkcomfort. Bij Delektro houden we alleen om die reden al van state-of-the-art oplossingen. Oplossingen voor onder meer inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties en toegangscontrole. Oplossingen met slimme camera’s, scanners en sensoren die hun data via internet ontsluiten. En die u alleen alarmeren als er echt iets aan de hand is.

Beveiligingsinstallatie, iets voor u?

Als installateur hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van beveiligingsinstallaties. Zakelijk en privé. We hebben talloze opdrachtgevers voorzien van solide beveiligingsinstallaties. Zo kunnen we ook u adviseren. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!