JE COMPLETE INSTALLATIE.

  • DUURZAAM

    De installaties van Delektro zijn duurzaam. Dat wil zeggen: efficiënt. Energiezuinig. Kwalitatief hoogwaardig. En passend bij uw ambities. Wat ons betreft ínclusief energieopwekking en/of energieopslag. We verzekeren u van state-of-the-art oplossingen.

  • SLIM

    Laat de techniek voor u denken. Met behulp van domotica en slimme software realiseren we een elektrotechnische installatie die anticipeert op de omstandigheden. Waarom zou u handmatig doen wat ook automatisch kan? We inspireren u graag.

  • COMFORTABEL

    Onze installaties dragen in grote mate bij aan het comfort dat u ervaart in een woon- of werkruimte. De installatie sluit maximaal aan op uw behoeften. Juist daarom geven we veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen als gebruiker.

 

E-INSTALLATIE

Uw elektrotechnische installatie realiseren we compleet. Van eventuele trafo, hoofdverdeler en bekabeling tot schakelmateriaal, inbouwspotjes en exclusieve armaturen. En alles daartussenin. Of de techniek nu zichtbaar blijft of verdwijnt achter strak stucwerk, we monteren zorgvuldig en met oog voor detail. Kwaliteit is pas hoge kwaliteit als álles klopt. Dat geldt voor elk project, van villa tot bedrijfspand.

LICHTPLAN

Met een lichtplan van Delektro verzekert u zich van de optimale verlichting in elke ruimte. Zie het als een ontwerp. Enerzijds gebaseerd op berekeningen en geldende normen, anderzijds het resultaat van creativiteit en ervaring. Onze lichtdesigners doorzien het ruimtelijke ontwerp van uw architect, en vertalen dit in een lichtplan dat u – na realisatie – dagelijks zult waarderen.

DOMOTICA

Met domotica maken we uw installatie slim. Talloze schakelingen kunnen we automatiseren en programmeren. Zodat uw installatie begrijpt wanneer de gordijnen dichtmoeten, de sfeerverlichting aankan of de camerabeelden moeten worden getoond. Integrale automatisering maakt de bediening van technische installaties eenvoudig, of zelfs overbodig. Slim.

BEVEILIGING

De techniek gaat u helpen de veiligheid in en om uw woning of bedrijfspand te waarborgen. Wij realiseren effectieve oplossingen, zoals intelligente camerasystemen, geavanceerde gezichtsscanners, fingertouch control en tal van andere oplossingen voor inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Uiteraard gekoppeld aan domotica. Wel zo comfortabel.

ENERGIEOPSLAG

Voorzie uw pand van batterijen voor de opslag van energie – al dan niet uit eigen zonnepanelen. Zo garandeert u de beschikbaarheid van stroom en/of richt u uw energiemanagement efficiënter in. We hebben de ultieme oplossing, zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers. Van onopvallende batterij voor 30 kWh energie tot zeecontainers met opslagcapaciteit voor enkele megawatts. 

We werken altijd met aandacht en in stijl. Beleefd, klantgericht en secuur. We maken het beste dat haalbaar is speciaal voor u.

JACOB VAN LEEUWEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een installateur die uw project realiseert? En bent u benieuwd of wij invulling kunnen geven aan uw wensen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom te Ede. Hier krijgt u een beeld van onze organisatie, onze mensen én de oplossingen die wij toepassen. Liever een afspraak bij u op locatie? We laten ons graag door u uitnodigen.