E-installateur met een speciale missie

“Van klanten ambassadeurs maken. Dat is onze missie als E-installateur. Dit doen wij door te verrassen met aandacht voor details.” Een missie waaraan we met veertig medewerkers uitvoering geven.

92158e98-e321-454f-8e7e-8d0a3b78562d

Exclusieve showroom vol inspiratie

Gaat u een woning of een bedrijfspand (ver)bouwen? Dan is onze showroom de ideale plaats voor een kennismaking én een eerste ideeënronde. Welkom!

Historie

In 2001 begon Cor van Leeuwen sr. zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf. Klein project of groot project: met vasthoudendheid streefde Cor naar topkwaliteit. In 2003 kwam zoon Jacob bij het bedrijf werken; zeven jaar later volgde hij als eigenaar zijn vader op.

Unieke missie

Wat Jacob meebracht, was een voorliefde voor design, ervaring in de IT én ondernemerschap. Zo ontstond het huidige Delektro. Een installateur met een unieke missie: “van klanten ambassadeurs maken”. En dat is geen loze praat.

Installateur met showroom

Het is misschien niet vanzelfsprekend dat een installateur een showroom heeft. Maar wij vinden het belangrijk dat u met eigen ogen kunt zien wat u bereikt met techniek. De luxe. De sfeer. Het comfort. De uitstraling. In 2012 richtten wij daarom een luxe showroom in, vol domotica.

Naar Ede

In 2020 verhuisden we naar een nieuw pand in Ede. Een stijlvol ingericht pand dat onze visie op installatietechniek én interieurdesign weerspiegelt. Op deze locatie, langs de A12, hebben we meteen een inspirerende showroom gerealiseerd. Speciaal voor u, als opdrachtgever.

Ons team

“We werken altijd met aandacht en in stijl. Beleefd, klantgericht en secuur. We maken het beste dat haalbaar is speciaal voor jou & binnen jouw kaders. We gaan door, voor het ultieme eindresultaat.”
JACOB VAN LEEUWEN