Verrassen met aandacht voor details. Dat is onze missie als E-installateur. Een missie die nooit gewoon wordt: wie met aandacht werkt, ziet altijd iets nieuws. Een missie waaraan we met veertig ‘SpecialHelmets’ uitvoering geven.

Historie

In 2001 begon Cor van Leeuwen sr. zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf. Klein project of groot project: met vasthoudendheid streefde Cor naar topkwaliteit. In 2003 kwam zoon Jacob bij het bedrijf werken; zeven jaar later volgde hij als eigenaar zijn vader op.

Unieke missie

Wat Jacob meebracht, was een voorliefde voor design, ervaring in de IT én ondernemerschap. Zo ontstond het huidige Delektro. Een installateur met een unieke missie: klanten verrassen met aandacht voor details. En dat is geen loze praat.

Installateur met showroom

Het is misschien niet vanzelfsprekend dat een installateur een showroom heeft. Maar wij vinden het belangrijk dat u met eigen ogen kunt zien wat u bereikt met techniek. De luxe. De sfeer. Het comfort. De uitstraling. In 2012 richtten wij daarom een luxe showroom in, vol domotica.

Naar Ede

In 2020 verhuisden we naar een nieuw pand in Ede. Een stijlvol ingericht pand dat onze visie op installatietechniek én interieurdesign weerspiegelt. Op deze locatie, langs de A12, hebben we meteen een inspirerende showroom gerealiseerd. Speciaal voor u, als opdrachtgever.

Jacob van Leeuwen, directeur Delektro

Gaat u een woning of een bedrijfspand (ver)bouwen? Dan is onze showroom de ideale plaats voor een kennismaking én een eerste ideeënronde. Welkom!

Maak een afspraak
Installatie in eigen pand
Trappenhuis

Kwaliteit
is de
optelsom
van
details

E-installaties | Domotica | Verlichting | Beveiliging

De manier waarop wij werken, is stijlbewuste opdrachtgevers uit het hart gegrepen. Opdrachtgevers die omgekeerd voor ons inspirerend zijn. Simpelweg omdat ze perfectionistische trekjes hebben en kwaliteit op waarde weten te schatten.

Zo werken wij

Opdrachtgevers verbazen zich er vaak over. De manier waarop onze medewerkers (wij noemen ze SpecialHelmets, naar hun karakteristieke zwarte veiligheidshelmen) te werk gaan. Een monteur die zijn schoenen uitdoet bij de deur. Netjes een hand geeft. Uit zichzelf de houten vloer afdekt. Uitlegt wat hij doet en met goede suggesties komt. Uit zijn zwarte toolbox het juiste gereedschap tovert. U gaat met ze samenwerken. Medewerkers van Delektro die niet kunnen leven met details die niet kloppen. Die naar nóg betere oplossingen zoeken. Die flexibel reageren op planningswijzigingen door overmacht. Die, kortom, werken zoals u dat zelf ook zou doen. Stijlbewust en met verantwoordelijkheidsgevoel. Of zoals wij het samenvatten: met aandacht. Op die manier realiseren we keer op keer, samen met architecten en (onder)aannemers geweldige projecten. We zijn benieuwd naar úw plannen.

Onze mensen

Cor van Leeuwen sr.

Founder

Jacob van Leeuwen

Directeur

Renco van Egdom

Projectleider

Henri van Deelen

Ontwerper

Henk de Caluwé

Tekenaar

Jurriën de Peuter

Marketing

Benjamin Voorwinden

Werkvoorbereider

Johannes van der Zande

Werkvoorbereider

Benjamin Floor

Werkvoorbereider

Marie Koster

Financiële administratie & PZ

Gerda van Leeuwen

Assistent Financiële administratie & PZ

Diana van Wijk

Facilitair medewerker

Julia den Hartog

Secretaresse

Frans Siep

Magazijn

Bart van Roekel

Programmeur

Roy Kempeners

Beveiliging

Gerjan Doornenbal

Brand beveiliging

Cor van Leeuwen jr.

Monteur

Peter Breunissen

Monteur

Job van den Dikkenberg

Monteur

Richard van den End

Monteur

Stefan Blom

Monteur

Timo Boerrigter

Monteur

Ramadan Beqiraj

Monteur

Paul Swagers

Monteur

Kugan Murugesu

Monteur

Kevin Keizer

Monteur

Geerten van de Craats

Monteur

Freddie Kloot

Monteur

Elbert van Os

Monteur

Diederik van Duinen

Monteur

Rian Vos

Monteur

Aart-Jan van Beek

Monteur

Coen van der Molen

Monteur

Gijsbert van Oort

Monteur

Corneel van Oort

Monteur

William Geerts

Monteur

Jacob-Jan Pluimers

Monteur

Martijn Maasse

Monteur

De mensen van Delektro

U zult het niet anders ervaren als opdrachtgever. Bouwen is samenwerken. Installeren is mensenwerk. De meest briljante producten en verbazingwekkende oplossingen bestaan altijd uit twee delen. Mens. En materiaal. De materialen verdwijnen grotendeels uit het zicht. De mensen blijft u onthouden. En daarom stellen we u alvast onze medewerkers voor. Kijk eens mee.

Bekijk al onze mensen

Vergeet
de
techniek,
bewonder
de
atmosfeer

Visie

We maken het beste dat haalbaar is binnen uw kaders. We gaan voor het ultieme eindresultaat. Omdat u het mag verwachten, zeker. Maar vooral omdat we met minder niet tevreden zijn.

Jacob van Leeuwen
Directeur, Delektro
Handtekening