OVER ONS

In zekere zin zijn we gewoon een elektrotechnisch installateur. Dat past bij wat we doen. Maar als u weet hóe we het doen, ontdekt u dat we iets minder gewoon zijn. Het draait allemaal om twee woorden. Met aandacht.

EEN ONGEWONE INSTALLATEUR

Visie

ONZE FILOSOFIE

Het kan een kleine verbouwing zijn of grootse nieuwbouw. Maar elk project laat uw karakter zien als opdrachtgever. In architectuur, in uitstraling, in aanpak, in niveau. Uw ambities zijn inspirerend en uw normen leidend. En juist daardoor groeit er iets unieks. Iets dat niet alleen mooi is omdat het groot is (of klein). Maar iets dat goed is, omdat alles klopt. Alles.

De vraag is alleen: wie maakt een installatie met de aandacht die het verdient? Wie vertaalt uw ideeën naar domotica en verlichting? Wie heeft gevoel voor stijl en liefde voor kwaliteit? Wie omarmt uw verwachtingen en overtreft ze? Aan wie, kortom, durft u de uitvoering van uw ideeën toe te vertrouwen? Delektro. We worden door niemand méér geïnspireerd, dan door opdrachtgevers als u.

We behandelen uw pand, uw ideeën en uw ambities alsof ze de onze zijn. We koesteren ze, maken ze beter, móóier. We werken met aandacht en in stijl. Beleefd, klantgericht, secuur – zelfs als de harde werkelijkheid om concessies en aanpassingen vraagt. We maken het beste dat haalbaar is voor uw project en binnen uw kaders. We gaan door, met het ultieme eindresultaat voor ogen. Omdat u het mag verwachten, zeker. Maar vooral omdat we met minder niet tevreden zijn.

Delektro. Met aandacht.

01

HISTORIE

In 2001 begon Cor van Leeuwen sr. zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf. Klein project of groot project: met vasthoudendheid streefde Cor naar topkwaliteit. In 2003 kwam zoon Jacob bij het bedrijf werken; zeven jaar later volgde hij als eigenaar zijn vader op. Wat Jacob meebracht, was een voorliefde voor design, ervaring in de IT én ondernemerschap. Zo ontstond het huidige Delektro. Een installateur met een unieke missie: “Van klanten ambassadeurs maken”. En dat is geen loze praat.

02

INSTALLATEUR MET SHOWROOM

Het is misschien niet vanzelfsprekend dat een installateur een showroom heeft. Maar wij vinden het belangrijk dat u met eigen ogen kunt zien wat u bereikt met techniek. De luxe. De sfeer. Het comfort. De uitstraling. In 2012 richtten wij daarom een luxe showroom in, vol domotica.

03

IN EDE

In 2020 verhuisden we naar een nieuw pand in Ede. Een stijlvol ingericht pand dat onze visie op installatietechniek én interieurdesign weerspiegelt. Op deze locatie, langs de A12, hebben we meteen een inspirerende showroom gerealiseerd. Speciaal voor u, als opdrachtgever.

ONS TEAM

Samenwerken met Delektro is samenwerken met ons team. Een club gemotiveerde vakmensen met ieder zijn of haar eigen talenten. Allemaal herkenbaar aan de Delektro-gedragscode. Representatief gekleed, verzorgd, beleefd, klantgericht en met oog voor detail. (Soms op het perfectionistische af.) Inderdaad. Met aandacht.

externalId=delektro2024-over-ons-7.3.1&filter[active]=1&sort=date.desc
Frans Siep
Robert Maasse
Tonnie Henzen
Jeroen Vrieling
Julia van Deelen
Johanneke van Es
Aart Jan van Beek
Diederik van Duinen
Coen van der Molen
Eline van de Braak
Gijsbert van Oort
Diana van Wijk
Bas Westerink
Henri van Deelen
Cor van Leeuwen jr.
Kugan Murugesu
Kevin Wijnhoff
Elbert van Os
Gerbert Pater
Kevin Lee
Job van den Dikkenberg
Peter Breunissen
Ramadan Beqiraj
Nico Groeneveld
Martijn Maasse
Mark Maassen
Kevin Keijzer
Jan Prins
Rian Vos
Samuel Versteegen
Roy de Kievid
Tim Weekhout
Stefan Blom
Roy Antonie
Tom Martin
Sem Broere
Luc Vonk
William Geerts
Jan Dirk Leenheer
Bart van Roekel
Richard van den End
Jacob van Leeuwen
Erik van Asselt
Marieke Witvliet
Madelon Boele
Geerten van de Craats
Benjamin Voorwinden
Art Sterkenburg
Ronald Henzen

KOM BIJ DELEKTRO WERKEN.

Bij Delektro werken – uiteraard – gewone mensen. Mensen zoals jij. Mensen met één gemene deler: ze willen graag iets bijzonders maken. Of iets gewoons op een bijzondere manier maken. Geen monteurs die alléén maar meters willen maken. Geen projectleiders die snel een klusje willen klaren. Geen werkvoorbereiders die alleen naar het bedrag onder de streep kijken. 

Het is onze missie om van klanten ambassadeurs te maken. En dat bereiken we alleen door ons werk met aandacht te doen, en met oog voor kwaliteit. Juist daarom kiezen stijl- en kwaliteitsbewuste opdrachtgevers voor ons. Partijen met mooi werk. Luxe villa’s met slimme domotica en exclusieve armaturen. Representatieve bedrijfspanden met geavanceerde techniek en een sublieme afwerking. Dat werk ga jij maken. Samen met ons. Bekijk de vacatures en kom eens vrijblijvend kennismaken.