De sfeervolle designverlichting van Brokis.

Het Tsjechische premium verlichtingsmerk Brokis staat voor de synthese van exquise design, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. Brokis combineert hierbij handgeblazen glas met andere verfijnde materialen, zoals hout en handmatig geperst metaal, in gedurfde verlichtingscomposities die de grenzen van hedendaagse designs in verlichting verleggen.

In onze showroom treft u een brede collectie aan lampen van Brokis aan.

Bekijk Brokis in onze showroom

Verlichtingsoplossingen van Brokis

Brokis wordt gekenmerkt door haar opmerkelijke toepassingen van handgeblazen glas: van grote verlichtingskappen tot kleine, opmerkelijke details. De productie van deze lampen vereist een zeer zorgvuldig en secuur proces. Alle lampen worden met de mond geblazen en met de hand afgewerkt. Lampen waar grove fouten in worden geconstateerd, worden vernietigt en gebruikt bij de productie van bijvoorbeeld andere lampen, zoals de ‘Geometric’. Brokis toont wat dat betreft zeer unieke en creatieve manieren van authentiek vakmanschap voor de meest kwalitatieve verlichtingsoplossingen.

De lampen van Brokis vallen onder de categorie sfeerverlichting. De glazen kappen zijn naast haar opmerkelijke esthetiek goed voor een zeer verfijnde en diffuse belichting van een ruimte. Dit resulteert in een sfeervolle, warme atmosfeer.

De oplossingen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Alle uitgaven – van bureaulampen tot stalampen tot hanglampen – zijn compleet customizable. Dit houdt in dat alle materialen naar wens uitgekozen kunnen worden. Gaat uw voorkeur uit naar wit, rood of zwart glas? Dient het glas transparant te zijn? Wilt u deze combineren met eikenhout of kersenhout? Kiest u toch liever een lamp die door Brokis zelf is samengesteld? U kiest.

Wat dit betreft zijn de mogelijkheden groot en spelen verschillende variabelen een rol die uiteindelijk uw perfecte keuze vormen. Denk aan de omgeving waar de lamp invloed op uit gaat oefenen en interactie mee gaat krijgen. U treft alle mogelijke variaties aan in onze showroom en kunt indien gewenst samples meenemen.

Brokis IVY
Brokis AWA
Brokis Knot
Brokis Puro Sparkle
Brokis Shadow
Brokis Capsula
Brokis AWA
Brokis Balloon

Brokis in onze exclusieve showroom

Bent u bezig met het (ver)bouwen van uw woning? Bezig met de realisatie van uw kantoor? Of bent u simpelweg op zoek naar een specifieke lamp van Brokis?

Wat ú zoekt, vindt u bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur
Donderdagavond geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16:00 uur

Dit is een sfeervolle showroom

Maak een afspraak en kom langs

Een rondje door onze showroom brengt u vast en zeker op ideeën. U ziet realistische interieurs waarin design en comfort samenkomen. Loop eens binnen en kijk rond. Komt u ’t liefst buiten kantooruren langs? Hartelijk welkom. Bel meteen voor een afspraak óf laat uw e-mailadres achter.

Openingstijden showroom:

Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.
Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Wilt u zeker zijn van persoonlijke begeleiding? Bel ons op 0318 – 543 278.

Google Maps Delektro

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Basalte Logo Lithoss Logo Kreon Logo Occhio Logo Jacco Maris