Jacco Maris verlichting

“Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal.”

Jacco Maris verlichting staat al sinds 1994 bekend om het opzoeken van de grenzen van artistiek verlichtingsdesign. In de Bredase werkplaats worden hun designs met een minimum aan materialen vakkundig met de hand uitgewerkt tot elegante verlichtingsobjecten met ieder een eigen tijdloos karakter.

Jacco Maris lampen zijn – aan of uit – in staat om te spelen met de atmosfeer in een ruimte. Opmerkelijk hierbij zijn de materialen die ze voor Jacco Maris verlichting gebruiken. Van elegant roestvrij staal tot tijdloos zwart staal maar ook gietijzer en koper voor meer karakter. En daar stopt het niet, want voor Jacco Maris verlichting worden zelfs materialen als leer en glas gebruikt.

Vanwege het ambachtelijke karakter en handwerk kan een Jacco Maris lamp dan ook op maat gemaakt worden. Of het nu gaat om een zakelijk project of exclusieve designs voor uw woning die helemaal bij uw exacte wensen passen – bij Jacco Maris weet u zeker dat u een weergaloos resultaat krijgt.

Zelf Jacco Maris ervaren in onze exclusieve designershowroom?

Plan een persoonlijke rondleiding in

Jacco Maris Brass-O

Maak kennis met de Jacco Maris verlichting

Jacco Maris maakt tal van verschillende soorten lampen. Van hanglampen en tafellampen tot wandlampen, plafondlampen en vloerlampen. De verschillende soorten Jacco Maris lampen komen in allerlei zorgvuldig uitgedachte collecties. Ieder met een eigen karakteristiek maar oh zo kenmerkend Jacco Maris.

Wij krijgen steevast veel vragen over de Jacco Maris Solo, Jacco Maris Benben, Jacco Maris Framed en Jacco Maris Montone collecties. Dat is niet gek gezien hun unieke designs. Jacco Maris lampen krijgen sowieso veel aandacht van onze klanten.

Jacco Maris Solo in het kort

De Jacco Maris Solo collectie is vernoemd naar de overleden hond van Jacco Maris. Een subtiele pootafdruk op de armatuur is een hartverwarmend eerbetoon aan de trouwe viervoeter. Dat warme karakter ziet u ook terug in het zachte licht en de geruststellende atmosfeer van deze Jacco Maris wandlampen en hanglampen.

Jacco Maris Solo

Jaco Maris Benben in het kort

De Jacco Maris Benben collectie heeft een speels karakter en doet denken aan 18e-eeuws ambachtswerk uit Nederland. Deze Jacco Maris hanglamp gemaakt door 21-eeuwse Nederlandse ambachtslieden is een waar kunstwerk dat iedere ruimte een uniek karakter geeft.

Jacco Maris Benben

Jacco Maris Montone in het kort

De Jacco Maris Montone collectie draait om het maken van een artistiek statement. De Jacco Maris Montone plafond- of hanglamp heeft het vermogen om het centrale aandachtspunt van een ruimte te vormen dankzij de gebruikte materialen en het fascinerende design.

Jacco Maris Montone

Jacco Maris Framed in het kort

De Jacco Maris Framed collectie springt direct in het oog dankzij de geometrische vormen en de stalen profielen. De armaturen zijn verwerkt in het frame zodat binnenhuisarchitectuur op een unieke manier kan worden geaccentueerd.

Jacco Maris Framed

Jacco Maris in onze exclusieve showroom

Welke Jacco Maris lampen u ook zoekt, u vindt het bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Maak een afspraak en kom langs

Openingstijden showroom

  • Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur

Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Basalte Logo Lithoss Logo Kreon Logo Occhio Logo Brokis