NIEUWS

Tijd om uw badkamer aan te pakken met een up-to-date lichtplan en domotica

De badkamer is al jaren niet alleen een functionele ruimte. Het is een plek om te ontspannen en tot rust te komen en dat vraagt om een slimme aanpak voor verlichting en functionaliteit. Met domotica en een doordacht lichtplan creëert u een handige badkamer die aan al uw wensen voldoet en toekomstbestendig is.

  1. Domotica: dé truc voor een slimme badkamer
  2. Innovatieve verlichting voor uw badkamer
  3. Licht en welzijn: het effect op uw lichaam
  4. Slimme verlichting voor een slimme badkamer

Domotica: dé truc voor een slimme badkamer

Stelt u zich voor dat de badkamer zich aanpast aan uw behoeften, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Dimmende lichten, een zacht muziekje, de douche precies op de juiste temperatuur; ontspannen was nog nooit zo gemakkelijk. Domotica maakt dit mogelijk, waardoor u nu en in de toekomst kunt genieten van uw badkamer. Verwarmen, verlichten en ventileren kunnen worden geautomatiseerd, waardoor u meer tijd hebt om te ontspannen. Daarnaast wordt het verbruik efficiënter.

  • Gedimd licht & oriëntatieverlichting

Verlicht de badkamer 's avonds automatisch met gedimd licht en oriëntatieverlichting voor een rustgevende sfeer zonder verblinding.

  • Slimme ventilatie

Automatische ventilatie gaat aan wanneer een bepaalde mate van luchtvochtigheid gedetecteerd wordt.

  • Muziek

Kies uw favoriete muziek bij elk badkamer ritueel. Integreer uw muziekinstallatie in het uitgebreide domoticasysteem voor een ontspannen bad- of douchesessie.

Innovatieve verlichting voor uw badkamer

Een duurzaam lichtplan is van onschatbare waarde in de badkamer. LED-verlichting met energiezuinige armaturen en geïntegreerde sensoren zijn een slimme, milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde keuze. Bij de wastafel zorgen wandlampen of verticale armaturen voor gelijkmatige, schaduwvrije verlichting. Waterdichte plafondlampen zijn ideaal voor de doucheruimte. Delektro zorgt ervoor dat alles geschikt is voor vochtige omgevingen en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen, zodat u veilig kunt genieten van uw toekomstbestendige badkamer.

Licht en welzijn: het effect op uw lichaam

De juiste verlichting in de badkamer heeft niet alleen invloed op de sfeer, maar ook op uw lichaam. Heldere daglichtkleuren helpen u 's ochtends energiek wakker te worden, terwijl zacht, warm licht u 's avonds ontspant en helpt bij het natuurlijke slaap proces. Combineer dit met bijpassende verlichting in uw slaapkamer voor optimaal comfort. Lees er hier meer over.

Slimme verlichting voor een slimme badkamer

Smart home-oplossingen zijn er in allerlei vormen en maten. Ze geven u de mogelijkheid om uw badkamer op afstand en naar uw stemming, schema en activiteit aan te passen. Ontspannen in bad met rustgevend licht en uw favoriete muziek na een dag hard werken? Dat is geen toekomstmuziek. Bij thuiskomst stapt u direct in bad. Waarom zou u hierbij stoppen? Slimme verlichting en domotica bieden ongekende mogelijkheden.

Een badkamer die met u meedenkt, afgestemd is op uw behoeften en klaar is voor de toekomst, begint bij een slim lichtplan en de integratie van domotica. Wij stellen graag samen een domoticaplan op. Maak van uw badkamer een ruimte waar ontspanning en functionaliteit samenkomen. Ontdek de mogelijkheden bij Delektro. Neem contact met ons op en wij denken met u mee voor een badkamer die meegroeit met uw behoeften en de tijd.

Bekijk voor inspiratie ons digitale portfolio. Hierin nemen wij u mee onze recente projecten op het gebied van domoticae-installatielichtplannenbeveiligingsinstallaties en energieopslag.
 

Lees ook over deze ontwikkelingen

externalId=delektro-detail-news-1.1.3.0.0.2.1&filter[active]=1