NIEUWS

Domotica: alle ingrediënten voor kookplezier

Bij Delektro zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van uw leven aanzienlijk verbetert door slimme integraties. Neem bijvoorbeeld koken, een alledaagse activiteit die met domotica niet alleen makkelijker wordt maar ook plezieriger. Stelt u zich eens voor dat uw keuken intuïtief reageert op uw wensen, nog voordat u erom vraagt. Dankzij onze geavanceerde domotica-systemen wordt deze culinaire droom werkelijkheid.

 

  1. Slimme keuken, slim koken
  2. Koken met smaak
  3. Domotica als sous-chef
  4. Extra zintuigen
  5. Ervaar het zelf 

Slimme keuken, slim koken

Het begint allemaal met een slimme keuken. Met een domoticaplan wordt deze ruimte geoptimaliseerd voor efficiëntie, duurzaamheid en kookplezier. Delektro integreert slimme apparaten, zoals slimme koelkasten, koffiezetapparaten, ovens en kookplaten, die met elkaar communiceren. Zo is bijvoorbeeld uw koelkast op de hoogte van wat hij allemaal koel houdt en geeft suggesties voor maaltijden op basis van de beschikbare ingrediënten. De oven kan op afstand voorverwarmen en de kookplaat past de temperatuur en afzuigkap automatisch aan voor het perfecte resultaat. 

Koken met smaak

Met onze domotica-oplossingen kunt u met één eenvoudige handeling de sfeer in uw keuken transformeren. Of het nu gaat om een romantisch diner of gedetailleerd snijwerk, pas met gemak de verlichting aan. Kies voor zachte gloed voor die intieme avond of helder licht om elk ingrediënt duidelijk te zien. Bovendien integreert Delektro geavanceerde geluidssystemen, zodat u kunt genieten van uw favoriete muziek of een boeiende podcast terwijl u uw gerechten creëert. Koken wordt een veelzijdige, leuke en zintuiglijke bezigheid.

Domotica als sous-chef

Delektro streeft naar ultiem gemak. Onze domotica-oplossingen omvatten spraakgestuurde bedieningssystemen. Stel uw oven in, vraag naar recepten of regel de verlichting. Dit biedt niet alleen gebruiksgemak, maar het houdt ook uw handen vrij voor wat echt belangrijk is: koken. Onze domotica is het beste keukenhulpje dat er is. 

Extra zintuigen

Wij zetten veiligheid op de eerste plaats, zeker in de keuken. Met onze geïntegreerde domotica heeft u de totale controle over de veiligheid. Zie het als een extra paar zintuigen.  Intelligente rookmelders, hittecamera's en sprinklers reageren direct op ongebruikelijke situaties. Wanneer rook wordt gedetecteerd, schakelt het systeem onmiddellijk de kookplaat of oven uit en kan het zelfs de hulpdiensten alarmeren. 

Ervaar het zelf

Wilt u deze innovaties persoonlijk ervaren? Bezoek dan onze showroom, waar u de technologie kunt zien en aanraken. Laat u inspireren door de naadloze integratie van slimme apparaten en geniet van een live demonstratie van hoe onze domotica-oplossingen uw keuken beleving kunnen transformeren. 

 

Voor een meer persoonlijke benadering en om uw specifieke behoeften te bespreken, kunt u ook een afspraak maken. Ons team staat klaar om met u samen te werken aan het op maat maken van de perfecte domotica-oplossing voor uw keuken. Breng uw kookruimte naar een hoger niveau en ontdek het gemak en de luxe die Delektro te bieden heeft.

Lees ook over deze ontwikkelingen

externalId=delektro-detail-news-1.1.3.0.0.2.1&filter[active]=1