NIEUWS

Kunst in de spotlight

Bij Delektro gaan we verder dan het begrip dat kunst niet enkel wordt verzameld, maar ook wordt geleefd. Beeld u in: een woning waar de verlichting zich aanpast aan elk detail van uw kunstcollectie, waar de temperatuur zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van uw kostbare werken, en waar u met één aanraking de ambiance creëert die uw kunst perfect uitlicht.

 

  1. Verlichting als kunstvorm
  2. Optimale temperatuur en luchtvochtigheid
  3. Beveilig uw kunst
  4. Kunt beschermen tegen onzichtbare gevaren
  5. Kunst als gespreksonderwerp

Verlichting als kunstvorm

Domotica biedt u de mogelijkheid om de verlichting in uw huis te transformeren tot een kunstwerk. Met geavanceerde lichtsystemen past u niet alleen de intensiteit en kleur van het licht aan, maar ook de richting en focus. Zo wordt elk schilderij, beeldhouwwerk of kunstwerk een pronkstuk, verlicht op de manier die het verdient.

Optimale temperatuur en luchtvochtigheid

Kunstwerken, met name schilderijen, zijn gevoelig voor veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Met domotica is het mogelijk de ideale omgevingscondities te handhaven. Onze systemen monitoren constant de temperatuur en luchtvochtigheid en passen deze indien nodig aan om ervoor te zorgen dat uw kunstwerken in optimale staat blijven.

Beveiliging uw kunst

Domotica biedt niet enkel comfort maar ook geruststelling als het gaat om de beveiliging van uw kunstschatten. Geïntegreerde beveiligingssystemen met slimme camera's en bewegingssensoren houden een waakzaam oog op uw kostbare kunstwerken. Ontvang real-time meldingen op uw smartphone en weet dat uw kunst en gezin veilig zijn, zelfs wanneer u niet thuis bent.

Kunst beschermen tegen onzichtbare gevaren

Naast het creëren van een unieke ambiance voor uw kunst, speelt domotica ook een cruciale rol in het beschermen van uw kostbare collectie tegen onzichtbare bedreigingen, zoals brand. Geïntegreerde rookmelders, gekoppeld aan slimme beveiligingssystemen, zorgen ervoor dat u direct op de hoogte wordt gesteld in geval van rookontwikkeling. Dit geeft niet alleen gemoedsrust, maar stelt u ook in staat om snel te handelen om uw kunst en huis te beschermen. Zo wordt domotica niet alleen een instrument van esthetische verfijning, maar ook een waarborg voor de veiligheid van uw meesterwerken.

Kunst als gespreksonderwerp

Stel u voor: Met één druk op de knop zet u uw kunstcollectie in de schijnwerpers voor een speciale avond. Domotica maakt dit mogelijk door naadloze integratie van verlichting, muziek en andere elementen die de sfeer van uw kunst verbeteren. Het wordt niet enkel een presentatie, maar een interactieve ervaring die uw gasten betrekt bij uw passie voor kunst.

Bij Delektro zien we domotica niet als een technologisch extraatje, maar als een instrument om uw levensstijl te verrijken. Uw kunst verdient het niet alleen om gezien, maar ook om ervaren te worden. Laat ons u helpen om van uw huis een ode aan kunst te maken, waar elk detail met zorg is afgestemd op uw smaak en stijl. Bekijk onze afgeronde projecten in ons portfolio. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. 

Lees ook over deze ontwikkelingen

externalId=delektro-detail-news-1.1.3.0.0.2.1&filter[active]=1