NIEUWS

Met een goed gevoel de piste op

Terwijl u onderweg bent naar de skipistes, is het fijn om te weten dat u uw huis goed beveiligd achterlaat. Daarnaast wilt u na een dag vol avontuur, op de pistes, ontspannen bij een van de gezellige restaurants. Dankzij de diensten en producten van Delektro geniet u met een gerust hart, wetende dat u met een simpele aanraking op uw smartphone de camera’s controleert en de verlichting thuis bedient. Hierdoor geniet u van een zorgeloze wintersport. Dat veilige gevoel is waar Delektro voor zorgt, zelfs wanneer u ver weg op de pistes staat. 

  1.  Een beveiligd huis met onze alarmsystemen
  2. Samenwerken met camera's
  3. Regel de verlichting op afstand

Een beveiligd huis met onze alarmsystemen

Bij Delektro vinden we het belangrijk dat uw huis beveiligd is, maar ook dat de schade wordt beperkt. Daarom bieden we de volgende zekerheid: uw huis wordt dag en nacht beveiligd, waardoor we bij ongewenste incidenten snel kunnen ingrijpen. De veiligheid gaat verder dan simpelweg een goede functionaliteit. We begrijpen dat de installatie samen moet worden gebracht met het interieur. We bekijken de mogelijkheden voor het alarmsysteem en zorgen ervoor dat het naadloos opgaat in uw interieur. Onze alarmsystemen hoeven niet op de achtergrond te verdwijnen, want het kan juist een onderdeel van uw huis worden. Samen met u maken we een plan voor het perfecte alarmsysteem. Hierbij houden we rekening met uw wensen, behoeftes en levensstijl.  

Samenwerken met camera’s

Samen met camera’s is het alarmsysteem compleet. Zo kijkt u gemakkelijk, tijdens het nuttigen van een glas wijn, even snel wat de status is in én rondom uw huis. Of u nou kilometers van huis bent of slechts bij de buren, u heeft altijd de mogelijkheid om via uw smartphone uw huis in de gaten te houden. Met de applicatie heeft uw toegang tot livebeelden en is uw huis ook extra beveiligd door uzelf.

Regel de verlichting op afstand

Hoe heerlijk is het om de verlichting te bedienen vanaf een afstand. Met onze lampen heeft u de mogelijkheid om uw huis te verlichten vanaf elke vakantiebestemming. Zo staat uw huis er veilig bij wanneer u een tijdje weg bent. Of u nu geniet van een avondje uit met vrienden of heerlijk op vakantie bent. Het biedt niet alleen beveiliging, maar ook gemak. Zo komt u na een uitstapje thuis in een warm en verlicht huis. Want de verlichting 

Geweldig toch? Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Daarnaast kunt u ook altijd onze showroom bezoeken voor nog meer inspiratie en tips. Bekijk ook zeker onze andere artikelen.

Lees ook over deze ontwikkelingen

externalId=delektro-detail-news-1.1.3.0.0.2.1&filter[active]=1