Als een sculptuur ligt de villa in het rivierlandschap. Uitgestrekt. Als een glazen wand in een enorme omlijsting. Zo bedacht de architect het – en zo moest het gerealiseerd worden. Op hoog niveau. Dat is een kunst. Van het gezamenlijk optimaliseren van het lichtplan tot het programmeren van de huisautomatisering. Van het selecteren van designtasters tot het afwerken van schroefjes in het zwart. Wat we deden, deden we met aandacht, véél aandacht. Kijk mee.

Disciplines

  • Elektrotechniek
  • Domotica
  • Verlichting
  • Audio
  • Beveiliging

Soort zoekt soort

We zoeken ze bij elkaar. De merken verlichting die passen bij onze opdrachtgever. Zo ook hier. Zeker, er leefden ideeën over wat zou passen. Wij waren er echter van overtuigd dat Kreon in dit project het allerbeste resultaat zou opleveren. Dat idee werd leidend. Uitgevoerd door monteurs met een perfectie die de opdrachtgever uit het hart is gegrepen. Mensen die niet alleen verwachtingen overtroffen met hun deskundigheid, maar die ook verrasten door het niveau van hun dienstverlening. Soort zoekt soort.

Op maat gemaakt

Het is waar dat exclusieve merken briljante oplossingen bieden. Maar unieke binnenhuisarchitectuur vraagt soms om maatwerk. Ook hier. De oorspronkelijk lineaire lichtlijnen voldeden bijná. Maar niet helemaal. Daarom modificeerden wij deze topproducten, en creëerden zo maatwerk. Oogstrelend maatwerk. Graag gedaan.