Occhio verlichting

Occhio is al jarenlang één van de meest gewilde namen op het gebied van luxe verlichtingsproducten. Dat is geen toeval. De specialisten achter het Duitse kwaliteitsmerk zijn ware lichtmeesters. Voor Occhio is de zon de ultieme inspiratiebron, iets wat ze met hun verlichtingsoplossingen proberen te benaderen.

Voor hen is een Occhio lamp geen Occhio lamp, het is een verfijnd precisie-instrument om een persoonlijk, karakteristiek meesterwerk te maken. Zelfs de bediening via handgebaren maken dat u zich de dirigent voelt van uw woning.

De lichtmeesters van Occhio snappen namelijk als geen ander dat uw woning een weerspiegeling van u is. Het is niet alleen de geborgen plek waar u zich heerlijk thuis voelt, het laat ook uw successen en onderscheidende smaak zien. Het geheim achter het laatste is minutieus uitlichten wat u wel en niet laat zien.

Zelf Occhio ervaren in onze exclusieve designshowroom?

Plan een persoonlijke rondleiding in

Occhio Mito Sospeso

Maak kennis met de Occhio verlichtingsproducten

Occhio maakt tal van verschillende soorten lampen. Van hanglampen en wandlampen tot plafondlampen en vloerlampen. Per serie zijn de verschillende soorten Occhio lampen zorgvuldig samengesteld zodat u het statement kunt maken dat precies past bij uw situatie. De meeste Occhio-connoisseurs kennen de fameuze Occhio Mito & Occhio Sento productlijnen.

Occhio Mito in het kort

Zo is de Occhio Mito serie bekend om het combineren van uitmuntend design met revolutionaire lichttechnologie. Deze Occhio plafondlampen en Occhio staande lampen zijn dan ook prachtig om te ervaren en heerlijk om te gebruiken.

Occhio Sento in het kort

De Occhio Sento serie staat te boek als een andere designklassieker. Occhio Sento heeft meer verschillende soorten producten om mee te werken. Van Occhio hanglampen, Occhio wandlampen tot Occhio plafondlampen of Occhio vloerlampen. Hierbij komen zaken als kunstwerken, architectonische details of zelfs gezichten prachtig uit. En ook bij Occhio Sento gaat de bediening via gebaren – stijlvol, vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk.

Occhio Mito, Sento en andere series uitgelicht:

Occhio Mito Largo in woonkamer
Occhio Mito Raggio in interieur
Occhio Sento Sospeso in keuken

Occhio in onze exclusieve showroom

Of u nu Occhio hanglampen, Occhio wandlampen, Occhio plafondlampen of Occhio vloerlampen zoekt uit de Occhio Sento, Occhio Mito of andere Occhio serie, wij laten u het graag ervaren in de Delektro showroom.

Onze designershowroom is de enige in z’n soort in Nederland. Het is een prachtige, inspirerende en centraal gelegen locatie langs de A12 bij Ede.

Hier hebben we tal van verlichtings- & domoticaconcepten zorgvuldig uitgedacht in samenwerking met de meest luxe en exclusieve merken in licht & domotica. Dat geeft u de optie om naast Occhio ook andere merken te beleven.

Showroom openingstijden

Alle werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur

Dit is een sfeervolle showroom

Maak een afspraak en kom langs

Tijdens een persoonlijke rondleiding laten wij u graag ervaren wat bij u past. Dat kan tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Met of zonder afspraak.

Liever een afspraak in de avonduren of in het weekend? Geen probleem. Neem contact op en plan uw afspraak in. Zo kunt u op uw gemak en in de meest optimale ambiance de juiste beslissing maken. 

Wij raden aan om een afspraak te maken zodat wij alvast uw komst kunnen voorbereiden.

Openingstijden showroom

Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.
Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Google Maps Delektro

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Basalte Logo Lithoss Logo Kreon Logo Jacco Maris Logo Brokis