Occhio lampen

Occhio is al jarenlang één van de meest gewilde namen op het gebied van luxe verlichtingsproducten. Dat is geen toeval. De specialisten achter het Duitse kwaliteitsmerk zijn ware lichtmeesters. Voor Occhio is de zon de ultieme inspiratiebron, iets wat ze met hun verlichtingsoplossingen proberen te benaderen.

Voor hen is een Occhio lamp niet ‘zomaar’ een Occhio lamp, het is een verfijnd precisie-instrument om een persoonlijk, karakteristiek meesterwerk te maken. De bediening via handgebaren maken dat u zich de dirigent voelt van uw woning.

De lichtmeesters van Occhio snappen namelijk als geen ander dat uw woning een weerspiegeling van u is. Het is niet alleen de geborgen plek waar u zich heerlijk thuis voelt, het laat ook uw successen en onderscheidende smaak zien. Het geheim achter het laatste is minutieus uitlichten wat u wel en niet laat zien.

Zelf Occhio ervaren in onze exclusieve designshowroom?

Plan een persoonlijke rondleiding in

Occhio Mito Sospeso

Maak kennis met Occhio lampen

Occhio maakt tal van verschillende soorten lampen. Van hanglampen en wandlampen tot plafondlampen en vloerlampen. Per serie zijn de verschillende soorten Occhio lampen zorgvuldig samengesteld zodat u het statement kunt maken dat precies past bij uw situatie. De meeste Occhio-connoisseurs kennen de fameuze Occhio Mito & Occhio Sento productlijnen.

Occhio Mito in het kort

De Occhio Mito serie staat bekend om de combinatie van uitmuntend design met revolutionaire lichttechnologie. Zo zijn alle Mito modellen te bedienen via een app of manueel door middel van handgebaren en kennen ze ongekende designmogelijkheden. De Mito’s van Occhio zijn tevens de meest populaire lampen van Occhio. De Mito serie omvat plafondlampen, staande lampen en tegenwoordig ook een fascinerende spiegel. Stel zelf uw ideale Occhio Mito samen in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten. 

Occhio Mito Largo in woonkamer
Occhio Mito Raggio in interieur
Occhio Mito Auro

Occhio Sento in het kort

De Occhio Sento serie staat te boek als een andere designklassieker. Occhio Sento heeft meer verschillende soorten producten om mee te werken. Van hanglampen, wandlampen tot plafondlampen, vloerlampen en tafellampen. Hierbij komen zaken als kunstwerken, architectonische details of zelfs gezichten prachtig uit. En ook bij Occhio Sento gaat de bediening via gebaren – stijlvol, vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk.

Occhio Sento Sospeso
Occhio Sento Verticale
Occhio Sento Tavolo

Occhio in onze exclusieve showroom

Of u nu Occhio hanglampen, wandlampen, plafondlampen of vloerlampen zoekt uit de Occhio Sento, Occhio Mito of andere Occhio serie, u vindt het bij Delektro. In een showroom waarin exclusieve merken domotica en verlichting samenkomen. Een inspirerend pand voor iedereen die houdt van kwaliteit én design. De enige showroom van dit kaliber in Nederland. We zijn gevestigd langs de A12 bij Ede, vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. Check hieronder de openingstijden en kom met óf zonder afspraak. Welkom!

Dit is een sfeervolle showroom

Maak een afspraak en kom langs

Openingstijden showroom

  • Op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur

Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Google Maps Delektro

Onze showroom

Jennerstraat 7
6718 XS Ede
info@delektro.nl

Bekijk op Google Maps

Bekijk ook andere showroom merken

Logo Gira Logo Basalte Logo Lithoss Logo Kreon Logo Jacco Maris Logo Brokis